Психологічний тест: Виберіть бика - і дізнайтеся, що вам потрібно змінити в новому році

Зміни - це завжди страшно. Важко змінювати звичний уклад життя і хід думок. Але іноді це необхідно. Чи потрібно вам щось міняти і наскільки ви готові до прийдешніх змін, передають Патріоти України.

На всі питання відповість цікавий тест, складений практикуючими психологами. Постарайтеся максимально розслабитися, відключивши логічне мислення. Виберіть зображення бика, з яким у вас асоціюється сила і впевненість. Прочитайте розшифровку тесту.

Фото №1

Зміни у вашому житті давно назріли. Вони стосуються вашої роботи. Можливо, ви і не готові прямо зараз змінити компанію або сферу діяльності. Почніть з гармонізації стосунків в колективі, змініть набір звичних завдань і стилю їх вирішення. Попросіть надбавки до зарплати в кінці кінців!

Фото №2

Ви готові до змін. Вам варто змінити навколишнє оточення. Воно гальмує вас в розвитку. Можна оновити інтер’єр в будинку або квартирі. Організувати спонтанну подорож хоча б в сусіднє з вами місто. Вирішувати тільки вам.

Фото №3

Вам варто подумати про кардинальну зміну стилю, яким би нинішній не видався вам затишним і комфортним. Змініть зачіску. Оновіть гардероб. Тільки це повинні бути не просто нові речі, а прямо протилежні тим, до яких ви звикли. Джинси замініть сукнею в стилі бохо, сумку-рюкзак на клатч… Або навпаки. Ну ви зрозуміли!

Фото №4

Навіть, якщо вам здається, що у вашому особистому житті все благополучно, дещо змінити все-таки доведеться. Ваші стосунки загрузли в побуті й рутині. Струсіть їх! Як, нехай підкаже вам серце. Але їм точно не вистачає гостроти і романтики.

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...