Смаження риби супроводжується виділенням інтенсивного запаху. Він розповсюджується по всіх кімнатах. Потім доводиться довго провітрювати дім, щоб повітря стало знов свіжим та чистим. Є один спосіб, завдяки якому можна посмажити рибу з меншими проблемами.
Вам знадобиться одна картоплина. Саме в ній весь секрет. На одну порцію риби однієї картоплини вистачить. Розріжте її на чотири частини. При смаженні покладіть її у сковороду. Основний рибний запах вона вбере в себе, а з рештою справиться витяжка.
До речів, можна і саму сковороду лишити чистою. Простеліть дно пергаментом. Налийте на папір рослинну олію та покладіть смажте рибу. Страва приготується, а папір просто можна викинути.
Прості методи чи лафхаки — можна називати їх по-різному. Головне, що вони дієві та допомагають у побуті. Спробуйте наступного разу при смаженні риби. Всього одна картоплина замість тривалого провітрювання та освіжувачів.
Закладеність у вухах може виникнути через велику кількість сірки, інфекції або різного роду хвороб, передають Патріоти України. Деякі чинники можна усунути в домашніх умовах, йдеться у Medical News Today. Розповідаємо про причини, через які в людини мо...
Хоча зазвичай ми використовуємо пластикові контейнери для зберігання продуктів через їхню зручність, доступність і довговічність, не всі продукти підходять для такої тари. передають Патріоти України. Зокрема цитрусові, помідори, мариновані овочі та стр...