Секрет господинь! Навіщо смажити сухі макарони на сковороді

Макарони після попереднього обсмажування набувають незвичайного смаку, передають Патріоти України.

Але смажать сухі макарони не тому, тому що під час варіння після такої процедури вони не розварюються і не злипаються.

Подробиці

Часто господині користуються цим методом, коли варять макарони для супу.

Розварені макарони в бульйоні виглядають не дуже естетично і апетитно, а після смаження вони тримають форму навіть у супі.

Обсмажування впливає не лише на зовнішній вигляд готової страви, але і її смакові якості.

Смак бульйону з обсмаженими макаронами змінюється лише на краще. Аромат від таких макаронів виходить інший, приємніший.

Макарони по-флотськи можна приготувати в такий спосіб взагалі без сковороди. Після обсмажування макарони забираються на тарілку, а в сковороді смажаться м’ясо та овочі.

Потім на сковороду повертають макарони, перемішують усі інгредієнти, заливають воду та варять страву до готовності.

Японський секрет ідеального рису: Як приготувати, щоб він не злипався

понеділок, 8 грудень 2025, 8:15

Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.

Водіям на замітку! Як не помилитися при виборі шин на зиму

понеділок, 8 грудень 2025, 7:44

Температура знизилася до показників, коли саме час перевзути свій транспорт, помінявши літню резину на зимову. Вибираючи нові шини, слід почати з визначення потрібного вам розміру. Тільки потім можна переглядати окремі моделі - не кожна модель доступна...