Секрет господинь! Навіщо смажити сухі макарони на сковороді

Макарони після попереднього обсмажування набувають незвичайного смаку, передають Патріоти України.

Але смажать сухі макарони не тому, тому що під час варіння після такої процедури вони не розварюються і не злипаються.

Подробиці

Часто господині користуються цим методом, коли варять макарони для супу.

Розварені макарони в бульйоні виглядають не дуже естетично і апетитно, а після смаження вони тримають форму навіть у супі.

Обсмажування впливає не лише на зовнішній вигляд готової страви, але і її смакові якості.

Смак бульйону з обсмаженими макаронами змінюється лише на краще. Аромат від таких макаронів виходить інший, приємніший.

Макарони по-флотськи можна приготувати в такий спосіб взагалі без сковороди. Після обсмажування макарони забираються на тарілку, а в сковороді смажаться м’ясо та овочі.

Потім на сковороду повертають макарони, перемішують усі інгредієнти, заливають воду та варять страву до готовності.

Все дуже просто! Як приготувати підливу для котлет за 3 хвилини

п’ятниця, 13 вересень 2024, 17:08

Добре приготовлені котлети зазвичай описуються гурманами як «м’які, ніжні та соковиті», передають Патріоти України. Але чи завжди у господарок страва виходить саме такою? Звичайно ж ні! Втім, навіть сухі котлети можна зробити дуже смачними. Для цього п...

Перевірте себе! Те, що ви першим побачите на картинці, визначить рівень вашого інтелекту

п’ятниця, 13 вересень 2024, 16:50

Цей вірусний швидкий тест став надзвичайно популярним в інтернеті. Адже за його допомогою можна швидко визначити рівень свого інтелекту. Подивіться на картинку нижче, те, що ви побачите першим, розкаже вам про ваші розумові здібності та найсильніші сто...