Секрет господинь! Навіщо смажити сухі макарони на сковороді

Макарони після попереднього обсмажування набувають незвичайного смаку, передають Патріоти України.

Але смажать сухі макарони не тому, тому що під час варіння після такої процедури вони не розварюються і не злипаються.

Подробиці

Часто господині користуються цим методом, коли варять макарони для супу.

Розварені макарони в бульйоні виглядають не дуже естетично і апетитно, а після смаження вони тримають форму навіть у супі.

Обсмажування впливає не лише на зовнішній вигляд готової страви, але і її смакові якості.

Смак бульйону з обсмаженими макаронами змінюється лише на краще. Аромат від таких макаронів виходить інший, приємніший.

Макарони по-флотськи можна приготувати в такий спосіб взагалі без сковороди. Після обсмажування макарони забираються на тарілку, а в сковороді смажаться м’ясо та овочі.

Потім на сковороду повертають макарони, перемішують усі інгредієнти, заливають воду та варять страву до готовності.

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...

Візуальна загадка, яку не може розв’язати 95% людей: Знайдіть тріснуте яйце за 10 секунд

субота, 12 липень 2025, 11:50

Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...