
Макарони після попереднього обсмажування набувають незвичайного смаку, передають Патріоти України.
Але смажать сухі макарони не тому, тому що під час варіння після такої процедури вони не розварюються і не злипаються.
Часто господині користуються цим методом, коли варять макарони для супу.
Розварені макарони в бульйоні виглядають не дуже естетично і апетитно, а після смаження вони тримають форму навіть у супі.
Обсмажування впливає не лише на зовнішній вигляд готової страви, але і її смакові якості.
Смак бульйону з обсмаженими макаронами змінюється лише на краще. Аромат від таких макаронів виходить інший, приємніший.
Макарони по-флотськи можна приготувати в такий спосіб взагалі без сковороди. Після обсмажування макарони забираються на тарілку, а в сковороді смажаться м’ясо та овочі.
Потім на сковороду повертають макарони, перемішують усі інгредієнти, заливають воду та варять страву до готовності.
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Температура знизилася до показників, коли саме час перевзути свій транспорт, помінявши літню резину на зимову. Вибираючи нові шини, слід почати з визначення потрібного вам розміру. Тільки потім можна переглядати окремі моделі - не кожна модель доступна...