Макарони після попереднього обсмажування набувають незвичайного смаку, передають Патріоти України.
Але смажать сухі макарони не тому, тому що під час варіння після такої процедури вони не розварюються і не злипаються.
Часто господині користуються цим методом, коли варять макарони для супу.
Розварені макарони в бульйоні виглядають не дуже естетично і апетитно, а після смаження вони тримають форму навіть у супі.
Обсмажування впливає не лише на зовнішній вигляд готової страви, але і її смакові якості.
Смак бульйону з обсмаженими макаронами змінюється лише на краще. Аромат від таких макаронів виходить інший, приємніший.
Макарони по-флотськи можна приготувати в такий спосіб взагалі без сковороди. Після обсмажування макарони забираються на тарілку, а в сковороді смажаться м’ясо та овочі.
Потім на сковороду повертають макарони, перемішують усі інгредієнти, заливають воду та варять страву до готовності.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...