Секрет господинь! Навіщо смажити сухі макарони на сковороді

Макарони після попереднього обсмажування набувають незвичайного смаку, передають Патріоти України.

Але смажать сухі макарони не тому, тому що під час варіння після такої процедури вони не розварюються і не злипаються.

Подробиці

Часто господині користуються цим методом, коли варять макарони для супу.

Розварені макарони в бульйоні виглядають не дуже естетично і апетитно, а після смаження вони тримають форму навіть у супі.

Обсмажування впливає не лише на зовнішній вигляд готової страви, але і її смакові якості.

Смак бульйону з обсмаженими макаронами змінюється лише на краще. Аромат від таких макаронів виходить інший, приємніший.

Макарони по-флотськи можна приготувати в такий спосіб взагалі без сковороди. Після обсмажування макарони забираються на тарілку, а в сковороді смажаться м’ясо та овочі.

Потім на сковороду повертають макарони, перемішують усі інгредієнти, заливають воду та варять страву до готовності.

А ви це знали? Коли курячі яйця корисні, а коли небезпечні і від них краще відмовитися

понеділок, 14 жовтень 2024, 23:10

Яйця дуже поширений продукт харчування. Найчастіше ми споживаємо курячі. Вони є досить бюджетним продуктом, але багатим на різноманітні речовини. Які яйця найкорисніші, передають Патріоти України. Найкориснішими дієтологи називають варені яйця. Вони й ...

Дипломований лікар назвав чудо-рослину, яка не лише підвищує імунітет пацієнтам, але і врятувати від раку

понеділок, 14 жовтень 2024, 21:01

Лікар назвав поширену на території України рослину, яка допомагає ефективніше боротися з інфекціями, зміцнює імунну систему і може знизити ризик розвитку раку, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку дієтолога Олега Швеця. Ехінацея...