Швидкий тест: Скажіть, який у вас колір очей - і дізнайтеся більше про себе

Очі - вікна душі. Чули? І дійсно, вони можуть багато розповісти про вашу особистість, передають Патріоти України.

Просто подивіться на ці дев’ять різних очей і без зайвих роздумів оберіть те око, яке вам сподобалося найбільше. Головне тут – не роздумувати, а зробити вибір на користь того малюнка, який естетично вам імпонує найбільше.
Одразу попереджаємо: даний тест – досить вільний спосіб інтерпретації науки. І тим не менш, він заснований на реальних наукових викладках. Отже, давайте розберемо всі варіанти

1. Якщо ви обрали варіант один, значить ваша головна риса – відкритість.

Ви – така людина, яка буде радіти всім новим знайомствам. Ви здатні відкривати своє серце кому і чому завгодно, часто ризикуєте, набиваєте шишки, але це не стає причиною того, що ви закриваєтеся від зовнішнього світу.

Ви ніколи не показуєте оточуючим свої страхи або свою невпевненість. Ви вважаєте, що майже всі свої проблеми ви в змозі вирішити самостійно. У той же час ви завжди готові допомогти іншим.

2. Головна ваша риса – сумлінність.

Ви – та людина, яка обожнює справляти приємне враження і завжди намагається зробити все правильно. Ви, як ніхто інший вважаєте, що людину треба оцінювати за її вчинками.

Ви намагаєтеся не розповідати нікому, коли вам погано. Світ не повинен бачити вас стурбованим або засмученим. Навколо нас дуже багато горя і несправедливості, щоб ще й переживати про свої дрібні проблеми. Ви живете для того, щоб присвятити себе іншим людям.

3. Якщо ви обрали очей під номером 3, це означає, що прямо зараз ви напевно нещасна людина.

У вас напевно було дуже бурхливе минуле, і це досі накладає відбиток на вас сьогоднішнього. Життя може уявлятися вам злим і абсолютно незрозумілим жартом. Ви намагаєтеся знайти свій світ, але поки не можете.

У той же час ви віддаєте перевагу нікому не розповідати про свої похмурі думки. Ви знаєте, що для всіх – включаючи вас самих – буде краще, якщо ви залишите свої похмурі думки і прогнози при собі. Адже ви знаєте: зрештою, все налагодиться. І це просто такий складний зараз етап, який можна подолати.

4. Якщо ви обрали четверте око, це означає, що в глибині душі ви – філософ.

Ви той тип людей, який заморочується з приводу питань, які, здається, нікого більше не цікавлять. Ви – один з небагатьох, хто намагається зрозуміти, як влаштований світ на глибинному, істинному рівні.

Ви хотіли б пізнати глибшу суть речей. Іноді це складно: ви губитеся в своїх думках, не помічаєте навколишнього світу і завжди думаєте про все відразу. Іноді ви знаходите відповіді на свої питання, але через час починаєте шукати нові загадки. Для ваш життя – це величезний, нескінченний пазл. Ви не знаєте, навіщо це вам, але продовжуєте його складати.

5. Око №5 – символ загадковості і незбагненності вашої душі.

Ви досі не зрозуміли, хто ви і де знаходиться ваше місце в цьому світі. Тим не менш, ви збираєтеся продовжувати пробувати. Ваша душа – пюре з протиріч, а ваш настрій змінюється щодня, а іноді – кілька разів за день. Однак зазвичай ви зовсім не говіркий і не любите говорити про себе. Вам цікавіше, коли хтось інший розповідає про своє життя.

6. Вибір на користь очей №6 – ознака високої чутливості.

Ви – та людина, яка все помічає і ніколи нічого не забуває. Завдяки цьому ви живете в стані особливої гармонії зі світом. Ваші почуття – глибокі, вчинки – іноді дурні, але завжди милі, і вас дуже, дуже легко розсмішити або довести до сліз.

Втім, ви приховуєте від зовнішнього світу свою крихкість. Замість цього ви демонструєте йому свою проникливість. В цілому, ви – позитивна людина, і чекаєте від життя тільки хороше. І якщо в світі трапляється щось нове і незрозуміле, ви – в числі перших, хто хоче про це дізнатися.

7. Якщо ви обрали очі №7, значить, в душі ви завжди горите.

Вас розпирає від енергії і пристрасті. У світі немає нічого більш хвилюючого для вас, ніж просте, повсякденне життя.

Ваші почуття – це завжди крайнощі. Ви або любите всім серцем або всім серцем ненавидите. У вас є думка з приводу і будь-якого питання. У вас дуже багато енергії, і ви часто витрачаєте її просто на те, щоб нервувати і хвилюватися.

З іншого боку, ви б і раді зупинитися, та не можете. Всі ж сподіваються на вас. І розраховують на вас. Якщо ви комусь не можете допомогти, для вас це – справжня трагедія.

8. Якщо ви вибрали очі № 8, значить, ваша головна риса – ексцентричність

Ви – та людина, яка має незвичайні інтереси і переконаннями. Ймовірно, ви практикуєте щось давнє, про що навіть нікому не розповідаєте: все одно не зрозуміють. Для деяких ви – просто людина з дивацтвами. Але, строго кажучи, вам плювати на такого роду думки.

Вас не турбують правила і традиції. Ви шукаєте свій шлях. І якщо для того, щоб його знайти, доведеться набити чимало гуль, – значить, так тому і бути.

Зазвичай ви нічого не приховуєте від оточуючих, але й не нав’язуєте їм свою думку. Ви розумієте: у кожного – свій шлях. Тому коли вас засуджують, ви просто віджартовується. У той же час ви хочете знайти людей, схожих на вас. Того, хто теж нонконформіст, і для кого пошук свого шляху – радість.

9. Якщо ви вибрали очей під номером 9, значить, ви – людина, що живе у відповідності з тим, що вам підказує інтуїція.

Ви – один з тих людей, які дуже тонко відчувають і розуміють світ навколо. Ви можете зрозуміти, що людина думає або відчуває, не по її словам, а по її інтонації і міміці. Ви взагалі добре розбираєтеся в людях – причому, з раннього дитинства.

Вам іноді ніяково в цьому зізнаватися, але ви вмієте «читати» людей і їх приховані мотиви. Цей вроджений навик неодноразово рятував вас в житті і на роботі. Ви завжди знаєте, коли хтось намагається маніпулювати іншими і завжди розпізнаєте обман. І вас ніколи не «розведе» ніяка циганка!

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...