Дуже часто печінка при приготуванні виходить жорсткою і навіть сирою всередині, причому ще й залишається неприємний запах. Щоб цього не було, кулінари радять залити печінку перед приготуванням молоком, а ще краще окропом
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної печінки, яка не гірчити і буде дуже м'якою.
Інгредієнти:
Спосіб приготування :
1. Помийте та поріжте печінку, очистіть від зайвих плівок. Після відразу залийте окропом, так печінка буде м'якшою і без неприємного запаху, ніж при замочуванні в молоці.
2. Цибулю почистіть і поріжте тонкими півкільцями, обсмажте на невеликій кількості олії на середньому вогні, і додайте 1/2 ч.л. цукру та дрібку солі. Коли цибуля почне рум'янитися, додайте дрібно нарізаний часник і обсмажте помішуючи.
3. Через 1 хвилину додайте печінку, солимо/перчимо за смаком і зменшуємо вогонь. Тушкуємо протягом 3 хвилин, прикривши кришкою.
4. Для соусу: змішуємо гірчицю та сметану. Якщо у вас густа домашня сметана можна додати трохи води. Залийте печінку соусом, перемішайте і тушкуйте під кришкою близько 10 хвилин, іноді помішуючи і додаючи воду для потрібної вам щільності
Якщо у вас невелика ділянка, то організувати окреме місце для кожної культури складно. Однак деякі рослини, кущі та дерева можна садити поряд. Що посадити біля винограду, якщо ви хочете потім отримати соковиті та великі ягоди — читайте в матеріалі ТСН....
Алюмінієві каструлі є майже на кожній кухні. Вони легкі, зручні й недорогі. Але не все можна в них готувати. Деякі продукти можуть зіпсувати і смак страви, і сам посуд. Щоб уникнути помилок, варто знати, які страви алюміній не "любить". Редакція FoodOb...