Кисломолочний сир навіює відразу кілька асоціацій. З нього готують або сирник, або запіканки. Але з нього можна ще зробити смачний десерт. Як його готувати, читайте далі в статті.
Для приготування потрібні такі продукти:
Молоко потрібно підігріти. До кипіння його не треба доводити. Розчиніть в ньому желатин, дайте настоятися.
Тепер кисломолочний сир потрібно перетерти, щоб він мав однорідну та повітряну текстуру. Можна просто блендером добре збити. Желатиново-молочну масу влийте в сир, додайте ванілін, цукор та добре збийте блендером все разом.
Суміш розлийте по формах, а зверху присипте кокосовою стружкою, ягодами чи чимось іншим за вашим смаком. Відправляйте десерт в холодильник, щоб він застиг. Смачного!
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...
Відомий британський лікар Ранган Чаттерджі, зірка телепрограми "Лікар у будинку", розповів, чому він принципово не вживає їжу під час перельотів. У своєму подкасті Feel Better Live More він поспілкувався з хірургом і фахівцем зі здорового способу життя...