Кисломолочний сир навіює відразу кілька асоціацій. З нього готують або сирник, або запіканки. Але з нього можна ще зробити смачний десерт. Як його готувати, читайте далі в статті.
Для приготування потрібні такі продукти:
Молоко потрібно підігріти. До кипіння його не треба доводити. Розчиніть в ньому желатин, дайте настоятися.
Тепер кисломолочний сир потрібно перетерти, щоб він мав однорідну та повітряну текстуру. Можна просто блендером добре збити. Желатиново-молочну масу влийте в сир, додайте ванілін, цукор та добре збийте блендером все разом.
Суміш розлийте по формах, а зверху присипте кокосовою стружкою, ягодами чи чимось іншим за вашим смаком. Відправляйте десерт в холодильник, щоб він застиг. Смачного!
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...