Кисломолочний сир навіює відразу кілька асоціацій. З нього готують або сирник, або запіканки. Але з нього можна ще зробити смачний десерт. Як його готувати, читайте далі в статті.
Для приготування потрібні такі продукти:
Молоко потрібно підігріти. До кипіння його не треба доводити. Розчиніть в ньому желатин, дайте настоятися.
Тепер кисломолочний сир потрібно перетерти, щоб він мав однорідну та повітряну текстуру. Можна просто блендером добре збити. Желатиново-молочну масу влийте в сир, додайте ванілін, цукор та добре збийте блендером все разом.
Суміш розлийте по формах, а зверху присипте кокосовою стружкою, ягодами чи чимось іншим за вашим смаком. Відправляйте десерт в холодильник, щоб він застиг. Смачного!
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...