Все дуже просто! Чому досвідчені куховарки більше не варять моркву для салату

Всі ми звикли до того, що моркву для салату можна варити. Але є куди цікавіший і простий спосіб приготування овочів, передають Патріоти України.

При цьому не постраждають ні смакові, ні якісні показники моркви, і навіть можна відкрити новий смак готової страви. Ось як готують моркву для салатів досвідчені куховарки.

Подробиці

Готуємо моркву для салату по-новому

  1. Потрібно очистити коренеплід від бруду, помити та почистити зручним способом.
  2. Ріжемо підготовлені овочі вздовж на дві половини.
  3. Вибираємо відповідну за розмірами форму для запікання та обробляємо її олією.
  4. Далі ретельно натираємо олією кожну половинку моркви. Сіль та спеції при цьому додавати не потрібно.
  5. Складаємо заготовку у форму і відправляємо її у розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.

Готовий овоч повинен легко протикатися зубочисткою чи дерев’яною шпажкою.

Після того, як овочі охолонуть, можна нарізати їх для салату – кубиками, соломкою або півкільцями.

За смаком запечена морква відрізнятиметься від вареної, але завдяки цьому салат заграє новими смаковими нотками.

Моркву, що залишилася, можна заморозити, розклавши по пакетах. Перед приготуванням доведеться не лише розморозити, а й трохи розігріти її у мікрохвильовій печі.

Джерело: ПростоВей

Цей лайфхак виручить: Що робити, якщо улюблені джинси сіли після прання

четвер, 21 листопад 2024, 22:10

Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...