Ви будете вражені ефектом! Всього один найпростіший засіб - і покритий іржею чайник стане, як новий

Від іржі на металевому чайнику не застрахований ніхто, адже вона може з’явитися через низьку якість матеріалу або надто довгий термін служби посуду. Однак це ще не привід бігти за купою хімії до магазину або за новим чайником. Все можна відмити та ще й за допомогою підручних засобів, передають Патріоти України.

Як повідомляє портал "Смачно+", іржі потрібно позбавлятися моментально, адже пити воду з такого посуду небезпечно. І як це зробити з найбільшою безпекою для свого здоров’я, а також без шкоди гаманцю — читайте далі.

Чим відмити іржавий чайник

Жодних хімікатів — тільки натуральні продукти, а точніше продукт. І швидше за все, він є у кожному будинку. Вам знадобиться лише капустяний розсіл. Процідіть рідину, налийте її в чайник, увімкніть і все це прокип’ятіть.

Пластівці іржі відійдуть від елементів самі собою через кислоти, які містяться в розсолі. Потім чайник добре вимийте чистою водою і витріть насухо.

Ви будете здивовані! ТОП-5 успадкованих речей, яких не можна віддавати чи викидати, щоб не втратити везіння

середа, 24 квітень 2024, 8:44

Успадковані прикраси чи предмети побуту наділяють своїх нових власників силою, успіхом і щастям, передають Патріоти України. Є такі старовинні речі, що передаються з покоління в покоління, і вони несуть вкрай потужну енергетику роду. Адже здатні підси...

Порятунок для гіпертоніків! Названо овоч номер один, який регулює кров’яний тиск

середа, 24 квітень 2024, 7:50

Згідно з останніми даними від Центрів з контролю та профілактики захворювань, майже половина всіх дорослих страждають від високого кров’яного тиску або гіпертонії, але лише кожен четвертий має його під контролем. Якщо ви серед них, ймовірно, чули про н...