Скажемо чесно: ми не завжди дивимося на годинник, закидаючи в рот черговий шматочок. І в цьому нічого поганого немає, передають Патріоти України.
Але іноді після їжі ми відчуваємо дискомфорт, з’являється здуття живота, кольки, а з часом приходить і зайва вага. Але не варто хвилюватися, тепер ви зможете правильно розподілити продукти по часу, а ваш організм буде отримувати від них максимум користі.
Найкращий час — день:
Найгірший час — вечір:
Найкращий час — день:
Найгірший час — вечір:
Найкращий час — ранок:
Найгірший час — ввечері і перед сном:
Найкращий час — ранок:
Найгірший час — вечір:
Найкращий час — в обід:
Найгірший час — пізно ввечері:
Найкращий час — день:
Найгірший час — вечір:
Найкращий час — вечір:
Найгірший час — ранок:
Найкращий час — вечір:
Найгірший час — ранок/день/ніч:
Найкращий час — ранок:
Найгірший час — вечір:
Найкращий час — ранок:
Найгірший час — вечір:
Найкращий час — на ніч:
Найгірший час — ранок:
Ось такий своєрідний розклад існує у харчах і нашому з вами організму. Звичайно, ніхто не може змусити нас харчуватися саме так, але, як мовиться, хто попереджений, той озброєний. Будьте здорові!
26 квітня за новим стилем (9 травня за старим) вшановують єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За юліанським календарем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. ***. Святий Василь жив у IV столітті в місті Амасії (Мала Азія). ...
Для приготування горохового супу або гарніру може знадобитись досить багато часу. Навіть при попередньому замочуванні бобова культура не завжди піддається впливу. Якщо ви хочете перемогти в цій кулінарній битві, читайте далі про план дій, передають Пат...