Картопля містить крохмаль. Його підвищений рівень може стати причиною, чому при смаженні картопля розвалюється, прилипає, втрачає форму. Кулінарні поради допоможуть виправити це неподобство, а ваша улюблена страва буде найкращою.
Картоплю треба почистити, нарізати для смаження та покласти в воду на 30-60 хвилин. Навіть при відсутності часу треба промити хоча б водою з-під крана. При вимочуванні крохмаль вийде з картоплі. Це стане зрозуміло, бо вода стане каламутного кольору.
Мокру картоплю в жодному випадку не кладуть смажитися. Спочатку її потрібно висушити паперовою серветкою, а потім вже відправляти на розігріту з олією сковороду. Тепер картопля точно буде ідеально посмажена. Смачного!
Вибір конкретної квітки в цьому тесті особистості розповідає багато про те, які риси домінують у твоєму характері та як ти можеш їх використати для досягнення успіху. Аналіз вибору показує, які цінності та цілі для тебе найбільш важливі, передають Патр...
Чи може запах, який тебе найбільше приваблює, розповісти про твою внутрішню сутність? Виявляється, так! Кожна нота — від свіжих цитрусів до солодкої ванілі — несе в собі не тільки аромат, а й емоції, мрії та приховані риси нашої особистості. Вибери оди...