Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України.

"Моя кар’єра майже завершена, звичайно. Скільки років буде, один, два, три, і все. Але я думаю, що у мене все ще є трохи сили.
Скільки конкретно років я ще буду битися? Я й сам поки що не знаю. Це важке питання. У цьому віці кожен бій дається важко. Непросто і відновлюватися після поєдинків", – заявив Ломаченко.

Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австралійського бійця Джорджа Камбососа (21-2, 10 КО). Поєдинок відбудеться 12 травня в Австралії.

У своєму останньому поєдинку Василь у травні 2023-го програв Девіну Хейні рішенням суддів. Водночас австралієць у липні рішенням більшості суддів здолав Максі Г’юза.

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...

Наклали чотири шви: Як почувається Олександр Усик після перемоги над Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 14:32

Новоспеченому абсолютному чемпіону світу в надважкій вазі Олександру Усику наклали чотири шви через розсічення над правим оком після перемоги над Тайсоном Ф'юрі. Про це повідомив журналіст ESPN Марк Коппінжер з посиланням на промоутера українсього бокс...