"Поки мені потрібна тиша": Пташка з "Азовсталі" вирішила припинити службу


Захисниця Маріуполя Катерина Поліщук на псевдо Пташка вирішила припинити службу у 59 ОМПБр. Жінка заявила. що наразі їй потрібна тиша, передають Патріоти України.

Пташка зазначила, що через ряд непоборних обставин та подій, вона змушена припинити співпрацю з 59 ОМПБр та свою службу в цій бригаді.

"Одна з найважливіших новин (та переваг для мене, як добровольця старого зразка) через ряд непоборних обставин та подій, я змушена припинити співпрацю з 59 ОМПБр та свою службу в цій бригаді. З подякою та повагою прощаюсь з цими чудовими людьми. Та поки перебуваю в ізоляції. Багато контенту від мене не буде. Буде щось від душі. Мені так треба. Розраховую на ваше розуміння", – йдеться у дописі.

Пташці потрібна тиша, однак вона повернеться

Жінка наголосила, що наразі їй потрібна тиша, однак вона обіцяє повернутися.

"Дякую за 14 місяців плідної роботи, нову військову професію, терпіння, розуміння і справжню любов, якої так бракувало мені, в яку я вже не вірила. Не тому, що я Пташка. А, тому що я – це я. Ви – найкраще, що могло статись зі мною у такий важкий період. Нехай це буде заслужена відпустка, самоізоляція чи як ви самі це назвете. Я повернусь незабаром. Але поки мені потрібна тиша", – додала вона.

Детальніше про Катерину Поліщук на псевдо Пташка

Катерина Поліщук з травня 2022 року перебувала у полоні російських окупантів. 19 вересня разом із побратимами була повернута до України в рамках обміну. Дівчина родом з Тернопільщини. На Азовсталі вона не лише рятувала життя бійців, але й підтримувала бойовий дух побратимів, співаючи патріотичні пісні у бомбосховищах заводу. У січні Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний нагородив дівчину нагрудним знаком "За сприяння війську".

Спадок Володимира Хрестителя, чи Ярослава Мудрого? ​Біля собору Софії Київської, археологи зробили сенсаційну знахідку

середа, 26 червень 2024, 16:20

Невідома досі будівля 1000-річної давнини обіцяє відкривачами нові цікаві знахідки, що проллють світло на маловідомі факти історії Київської Русі. Поки українські історики сперечаються, хто був справжнім засновником комплексу Софійського собору, князі ...

Фокстрот проводить місяць подяки #вшануйвоїна

середа, 26 червень 2024, 16:05

Метою ініціативи є вшанування захисників з бойових підрозділів Сил оборони, яким корпоративний штабу компанії «Допомога нашим» надає системну допомогу. Протягом червня ритейлер проводить у своїх соцмережах інформаційну кампанію – місяць гордості і под...