Цікаво буде дізнатися, що деякі кулінари заморожують картоплю перед обсмажуванням. Про цей секрет мало хто знає. Це одна з безлічі кулінарних хитрощів, яка дозволяє приготувати звичну страву значно смачніше. Як це зробити правильно і що потрібно для цього, крім картоплі, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
Як готувати
Спочатку картоплю потрібно помити, почистити і нарізати соломкою. Складаємо її в миску (каструлю) із чистою водою, інакше картопляна соломка швидко потемніє.
Далі готуємо маринад. Беремо дві склянки води і додаємо по одній чайній ложці солі та цукру. Перемішуємо та після розчинення інгредієнтів перекладаємо в картоплю на 20 хвилин. Коли вода стане каламутною, зливаємо її і сушимо овоч на рушнику або серветці.
Як тільки вода повністю піде, відправляємо картоплю на 1,5 години в морозилку і повністю заморожуємо. Завдяки цій хитрості після смаження картопля зовні буде покрита приємною скоринкою, а всередині залишиться м’якою.
Використовувати її можна в першу чергу для приготування картоплі фрі, але можна просто посмажити на сковороді. Якщо говорити про картошку фрі, то вона готується так, щоб олія вкривала овочі в середньому на 1-1,5 см. Готується вона 7-8 хвилин. Смачного!
Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...
Варіння курячих яєць здається дуже простим завданням, проте багато хто стикається з тим, що вони погано чистяться. Цей неприємний момент пов’язаний з порушенням важливих правил приготування. Через це вони важко піддаються чищенню, передають Патріоти Ук...