
Існує поширений спосіб збільшення соковитості котлет. Йдеться про додавання у фарш вершкового масла чи сала. М’ясна страва дійсно виходить дуже м’якою та ніжною. Втім, такий підхід має серйозний недолік: котлети стають занадто жирними, передають Патріоти України.
Тому досвідчені господині використовують вершки: вони забезпечують страві соковитість, при цьому великої кількості жиру не відчувається.
Як правильно додавати вершки у фарш
Бажано використати десятивідсоткові вершки. На півкіло змішаного фаршу потрібно додати близько 200 мілілітрів.
Додавати вершки відразу і в повному обсязі не можна. Спочатку потрібно додати половину вершків.
Вливати їх потрібно в той момент, коли через м’ясорубку пропущений не тільки м’ясний інгредієнт, але й інші компоненти, включаючи хлібний м’якуш і цибулю.
Додавати решту вершків можна буде лише після того, як ви вимісили фарш.
Для того щоб майбутні котлети стали ще соковитішими і м’якшими, можна додати трохи вершкового масла.
Достатньо буде невеликого шматочка жовтого бруска. Бажано, щоб він був м’яким і трохи підтанув.
Відразу ліпити котлети з фаршу не потрібно. М’ясна заготівля має деякий час відпочити. Правильним буде поставити основу для котлет на годину в холодильник.
Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...
Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...