Кулінарний досвід приходить із роками і лише талановитим людям дається звідкись згори. Ці люди знають якісь особливі секрети, що дозволяють приготувати давно знайомі і навіть набридлі страви зовсім інакше, завдяки чому вони «звучать» по-новому і стають смачнішими. Розкажемо про секрети, які роблять котлети помітно смачнішими, передають Патріоти України
Найкраще готувати змішаний фарш із свинини та яловичини у співвідношенні 1:1. Так можна приготувати соковиті котлети, не додаючи при цьому масу овочів.
Найкращий фарш – це той, що зроблено вдома. Не має значення, ви будете його крутити на електричній або механічній м’ясорубці. Якої б свіжості не був магазинний фарш, з нього рідко виходять першокласні котлети. А ось блендер у цій справі точно не помічник.
Хліб потрібен, що б вам не казали експерти та знавці. Причому найкраще брати черствий хліб. Він «забере» надлишки вологи, зробить фарш повітряним, причому це має бути пшеничний хліб, без скоринки.
Молоко не відіграє особливої ролі у замочуванні хліба, тому використовують лише воду. Молоко використовують при замочуванні хліба котлет з рибного фаршу.
Овочі замість хліба теж можна використовувати – згодиться картопля, кабачки, цибуля та інші види, на любителя.
Яйця роблять котлети жорсткими, а форму допомагає зберегти хліб.
Фарш потрібно прибрати на 30 хвилин у холодильник і лише потім формувати котлети та приступати до смаження. А ще для соковитості можна додати у котлети вершкове масло.
"Подивився (штрихпунктиром, прокручуючи більшу частину про особисте) 3,5 години розповідей 76-річної Пуґачової про життя, родину і інше - зокрема, про поцілунки з Сєрґєєм Кірієнком (одним з найвпливовіших людей після Путіна - тобто, таким самим військо...
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...