Кулінарний досвід приходить із роками і лише талановитим людям дається звідкись згори. Ці люди знають якісь особливі секрети, що дозволяють приготувати давно знайомі і навіть набридлі страви зовсім інакше, завдяки чому вони «звучать» по-новому і стають смачнішими. Розкажемо про секрети, які роблять котлети помітно смачнішими, передають Патріоти України
Найкраще готувати змішаний фарш із свинини та яловичини у співвідношенні 1:1. Так можна приготувати соковиті котлети, не додаючи при цьому масу овочів.
Найкращий фарш – це той, що зроблено вдома. Не має значення, ви будете його крутити на електричній або механічній м’ясорубці. Якої б свіжості не був магазинний фарш, з нього рідко виходять першокласні котлети. А ось блендер у цій справі точно не помічник.
Хліб потрібен, що б вам не казали експерти та знавці. Причому найкраще брати черствий хліб. Він «забере» надлишки вологи, зробить фарш повітряним, причому це має бути пшеничний хліб, без скоринки.
Молоко не відіграє особливої ролі у замочуванні хліба, тому використовують лише воду. Молоко використовують при замочуванні хліба котлет з рибного фаршу.
Овочі замість хліба теж можна використовувати – згодиться картопля, кабачки, цибуля та інші види, на любителя.
Яйця роблять котлети жорсткими, а форму допомагає зберегти хліб.
Фарш потрібно прибрати на 30 хвилин у холодильник і лише потім формувати котлети та приступати до смаження. А ще для соковитості можна додати у котлети вершкове масло.
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...
Зелений чай очолює список продуктів, які варто регулярно вживати, особливо якщо ми хочемо зберегти здоров’я на довгі роки. Його корисні властивості важко переоцінити. Однак виявляється, що за допомогою простого прийому можна посилити його дію, передают...