
Відварене м’ясо є дуже корисною та смачною стравою, але не завжди всіх влаштовують його “нудні” смакові якості, передають Патріоти України.
В основному претензія полягає в тому, що навіть якісний продукт при варінні виходить жорстким.
Вживати таку страву, звичайно, ніхто не захоче.
Мало хто здогадується, що текстура відвареного м’яса багато в чому залежить від солі. Не всі господині додають цей компонент при варінні в потрібний момент.
Як правильно солити відварене м’ясо
Не можна солити воду до початку варіння, інакше зіпсується якість продукту. Також не варто додавати сіль на початковому етапі приготування.
Досвідчені кухарі додають сіль приблизно за чверть години до готовності продукту.
У такому разі м’ясо не буде прісним і не вийде твердим.
Якщо ви відварюєте м’ясо для салату, то технологія його готування інша. Спочатку ми солимо воду, чекаємо поки вона закипить. Лише після цього кидаємо варитись м’ясо. За такого підходу воно вийде ідеальним.
Використання молока під час варіння – простий, але ефективний спосіб зробити пюре ніжним, кремовим і ароматним. Цей трюк гарантовано сподобається як дітям, так і дорослим, передають Патріоти України.
Дешевий мед у супермаркетах часто привертає увагу низькою ціною та ідеальним золотистим кольором. Однак експерти застерігають: якщо мед довго залишається рідким і коштує підозріло дешево, краще відмовитися від покупки, передають Патріоти України. Такий...