Відварене м’ясо є дуже корисною та смачною стравою, але не завжди всіх влаштовують його “нудні” смакові якості, передають Патріоти України.
В основному претензія полягає в тому, що навіть якісний продукт при варінні виходить жорстким.
Вживати таку страву, звичайно, ніхто не захоче.
Мало хто здогадується, що текстура відвареного м’яса багато в чому залежить від солі. Не всі господині додають цей компонент при варінні в потрібний момент.
Як правильно солити відварене м’ясо
Не можна солити воду до початку варіння, інакше зіпсується якість продукту. Також не варто додавати сіль на початковому етапі приготування.
Досвідчені кухарі додають сіль приблизно за чверть години до готовності продукту.
У такому разі м’ясо не буде прісним і не вийде твердим.
Якщо ви відварюєте м’ясо для салату, то технологія його готування інша. Спочатку ми солимо воду, чекаємо поки вона закипить. Лише після цього кидаємо варитись м’ясо. За такого підходу воно вийде ідеальним.
Яскрава, терпка та соковита - вишня не лише приваблює кольором і ароматом, а й дивує своїм складом. Вона містить потужну дозу антиоксидантів, вітамінів та сполук, що підтримують серце, суглоби, сон і імунітет. Цей скромний фрукт має надзвичайно сильну ...
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...