Лайфхак для справжніх господинь! Скільки цибулі та яєць потрібно додати у фарш, щоб вийшли ідеальні на смак котлети

Котлети будуть соковитими, пишними та дуже смачними, якщо правильно їх приготувати. Дуже важлива не тільки якість продуктів, а й пропорції їх додавання до котлетного фаршу, передають Патріоти України.

Досвідчені кулінари знають, що будь-який перебір та недобір у процесі приготування котлет обов'язково позначиться на кінцевому результаті. Котлети можуть розвалюватися при жарінні, вийти сухими і твердими, виявитися занадто жирними або, навпаки, пісними.

До складу більшості рецептів м'ясних котлет входять цибуля та свіжі курячі яйця. Без цих інгредієнтів складно досягти соковитості в готовому блюді та якісного зчеплення всередині м'ясної маси, що дозволяє котлетам залишатися цілими під час смаження.На один кілограм фаршу не варто додавати більше 1-2 цибулин середнього розміру. Досвідчені кулінари стверджують, що якщо в рецептурі вказано більше цибулі, то котлети навряд чи вийдуть смачними.

Щодо курячих яєць, то жовтки в котлетний фарш не рекомендують додавати зовсім. Для зв'язування інгредієнтів у м'ясній масі є достатньо білка. Збийте білки в піну і введіть їх у фарш на самому кінці замісу, це зробить готові котлети пишними та дуже смачними.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...