
Котлети будуть соковитими, пишними та дуже смачними, якщо правильно їх приготувати. Дуже важлива не тільки якість продуктів, а й пропорції їх додавання до котлетного фаршу, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари знають, що будь-який перебір та недобір у процесі приготування котлет обов'язково позначиться на кінцевому результаті. Котлети можуть розвалюватися при жарінні, вийти сухими і твердими, виявитися занадто жирними або, навпаки, пісними.
До складу більшості рецептів м'ясних котлет входять цибуля та свіжі курячі яйця. Без цих інгредієнтів складно досягти соковитості в готовому блюді та якісного зчеплення всередині м'ясної маси, що дозволяє котлетам залишатися цілими під час смаження.
На один кілограм фаршу не варто додавати більше 1-2 цибулин середнього розміру. Досвідчені кулінари стверджують, що якщо в рецептурі вказано більше цибулі, то котлети навряд чи вийдуть смачними.
Щодо курячих яєць, то жовтки в котлетний фарш не рекомендують додавати зовсім. Для зв'язування інгредієнтів у м'ясній масі є достатньо білка. Збийте білки в піну і введіть їх у фарш на самому кінці замісу, це зробить готові котлети пишними та дуже смачними.
Піца давно стала улюбленою стравою мільйонів людей, адже її легко замовити й важко втриматися від зайвого шматочка. Та за зовнішньою простотою цієї страви ховаються ризики, про які ми часто навіть не замислюємося, передають Патріоти України. Регулярне ...
Холодильник часто сприймається як універсальне місце для зберігання будь-яких продуктів. Насправді частина їжі в холоді псується швидше або втрачає смак і текстуру. Неправильне зберігання також створює зайве навантаження на техніку через вологу та стор...