Лайфхак для справжніх господинь! Скільки цибулі та яєць потрібно додати у фарш, щоб вийшли ідеальні на смак котлети

Котлети будуть соковитими, пишними та дуже смачними, якщо правильно їх приготувати. Дуже важлива не тільки якість продуктів, а й пропорції їх додавання до котлетного фаршу, передають Патріоти України.

Досвідчені кулінари знають, що будь-який перебір та недобір у процесі приготування котлет обов'язково позначиться на кінцевому результаті. Котлети можуть розвалюватися при жарінні, вийти сухими і твердими, виявитися занадто жирними або, навпаки, пісними.

До складу більшості рецептів м'ясних котлет входять цибуля та свіжі курячі яйця. Без цих інгредієнтів складно досягти соковитості в готовому блюді та якісного зчеплення всередині м'ясної маси, що дозволяє котлетам залишатися цілими під час смаження.На один кілограм фаршу не варто додавати більше 1-2 цибулин середнього розміру. Досвідчені кулінари стверджують, що якщо в рецептурі вказано більше цибулі, то котлети навряд чи вийдуть смачними.

Щодо курячих яєць, то жовтки в котлетний фарш не рекомендують додавати зовсім. Для зв'язування інгредієнтів у м'ясній масі є достатньо білка. Збийте білки в піну і введіть їх у фарш на самому кінці замісу, це зробить готові котлети пишними та дуже смачними.

Це така смакота! Качині ніжки зі сливами у пиві - справжня магія на святковому столі

п’ятниця, 5 грудень 2025, 11:45

Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...

Найсолодша хурма вже у магазинах: Як обрати та на що звертати увагу

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:57

Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....