Котлети будуть соковитими, пишними та дуже смачними, якщо правильно їх приготувати. Дуже важлива не тільки якість продуктів, а й пропорції їх додавання до котлетного фаршу, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари знають, що будь-який перебір та недобір у процесі приготування котлет обов'язково позначиться на кінцевому результаті. Котлети можуть розвалюватися при жарінні, вийти сухими і твердими, виявитися занадто жирними або, навпаки, пісними.
До складу більшості рецептів м'ясних котлет входять цибуля та свіжі курячі яйця. Без цих інгредієнтів складно досягти соковитості в готовому блюді та якісного зчеплення всередині м'ясної маси, що дозволяє котлетам залишатися цілими під час смаження.На один кілограм фаршу не варто додавати більше 1-2 цибулин середнього розміру. Досвідчені кулінари стверджують, що якщо в рецептурі вказано більше цибулі, то котлети навряд чи вийдуть смачними.
Щодо курячих яєць, то жовтки в котлетний фарш не рекомендують додавати зовсім. Для зв'язування інгредієнтів у м'ясній масі є достатньо білка. Збийте білки в піну і введіть їх у фарш на самому кінці замісу, це зробить готові котлети пишними та дуже смачними.
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...