Ох, ці сирники! То вони виходять гумовими, то жорсткими, то рідкими, передають Патріоти України.
Недосвідченим господаркам іноді здається, що тільки ресторанні кухарі знають секрет приготування цієї страви.
Тим часом, щоб приготувати смачні сирники, які не розтікаються, не пригорають і гарні на смак, потрібно лише дотримуватись рецептури та готувати їх частіше, щоб «набити» руку.
А ось основні причини, чому при смаженні сирники течуть, розпливаються на сковорідці і ніяк не хочуть тримати форму.
Для сирників краще купувати нежирний сир у брикетах. Максимум 9%.
Борошно робить сирники твердими, але без нього вони взагалі не вийдуть. Ідеальні пропорції – 2 ложки борошна на 200 г кисломолочного сиру.
Яйця роблять кисломолочний сир рідким. На масу сиру до 500 г достатньо одного яйця, а краще додати один білок.
Сухофрукти дають вологість. Не варто їх додавати в сирники, якщо вони у вас поки що не дуже виходять.
Перемішайте сир і яйця, всипте ванілін, цукор та сіль. Яйця не потрібно збивати у піну.
Просійте борошно в тарілку. Додайте соду, погашену оцтом.
Присипте борошном обробну дошку і сформуйте шайби.
Щоб із сиру пішла зайва волога, катайте з нього кульки по муці, а потім формуйте сирники лопаткою.
Якщо ви бачите, що маса вийшла рідкою, додайте ложку манки і перемішайте все.
Обсмажуйте сирники з кожного боку по 2-3 хвилини.
Не відходьте від плити, інакше сирники пригорять.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...