Ох, ці сирники! То вони виходять гумовими, то жорсткими, то рідкими, передають Патріоти України.
Недосвідченим господаркам іноді здається, що тільки ресторанні кухарі знають секрет приготування цієї страви.
Тим часом, щоб приготувати смачні сирники, які не розтікаються, не пригорають і гарні на смак, потрібно лише дотримуватись рецептури та готувати їх частіше, щоб «набити» руку.
А ось основні причини, чому при смаженні сирники течуть, розпливаються на сковорідці і ніяк не хочуть тримати форму.
Для сирників краще купувати нежирний сир у брикетах. Максимум 9%.
Борошно робить сирники твердими, але без нього вони взагалі не вийдуть. Ідеальні пропорції – 2 ложки борошна на 200 г кисломолочного сиру.
Яйця роблять кисломолочний сир рідким. На масу сиру до 500 г достатньо одного яйця, а краще додати один білок.
Сухофрукти дають вологість. Не варто їх додавати в сирники, якщо вони у вас поки що не дуже виходять.
Перемішайте сир і яйця, всипте ванілін, цукор та сіль. Яйця не потрібно збивати у піну.
Просійте борошно в тарілку. Додайте соду, погашену оцтом.
Присипте борошном обробну дошку і сформуйте шайби.
Щоб із сиру пішла зайва волога, катайте з нього кульки по муці, а потім формуйте сирники лопаткою.
Якщо ви бачите, що маса вийшла рідкою, додайте ложку манки і перемішайте все.
Обсмажуйте сирники з кожного боку по 2-3 хвилини.
Не відходьте від плити, інакше сирники пригорять.
Пропонуємо приготувати ніжний, м’який пиріг на кефірі з насиченим кавовим смаком і ароматом. Продукти для рецепту потрібні найпростіші, впевнені вони є у вас у холодильнику, а сам процес приготування дуже легкий, передають Патріоти України. 1. У кефір ...
Грибна підлива готується дуже швидко, а підійде до будь-якого гарніру. Пісна страва і смачна, тому обов’язково придбайте печериці і приготуйте, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Сковорідку розігрійте, додайте олію та порізану кубиками цибулю. О...