Не робіть так! Поширена помилка, через яку смажена печінка стає жорстка

Для різноманіття та замість м’яса періодично можна готувати печінку. З нею виходить смачна та поживна страва. А ще печінка смачно поєднується з будь-яким гарніром. Приготування смаженої печінки може стати невеликим фіаско, бо вона іноді виходить жорстка. Але це можна виправити, передають Патріоти України.

Як виправити

Розповсюджена думка, що немає значення, в який момент треба солити смажену печінку. Досвідчені кулінари запевняють, що раннє соління призводить до жорсткої текстури продукту.

Все працює на рівні хімічних процесів. Сіль поглинає вологу. В результаті печінка втрачає соковитість та стає сухою.

Не соліть на перших етапах смаження. Правило для печінки одне й те саме. Солити потрібно наприкінці приготування. В цьому випадку шанси на приготування смачної та м’якої печінки значно збільшуються.

Джерело: ПростоВей

Просто ідеально! Що додати до м’яса при запіканні, щоб воно було м’яким та соковитим

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 12:05

Досить часто при запіканні м’ясо стає сухим. Його складно їсти, воно жорстке на смак. Це серйозна проблема, яку потрібно вирішувати системно. Найперше треба виправити на наступний раз помилки приготування, передають Патріоти України. Перед запіканням м...

Така смакота! Як приготувати мариновану цибулю до шашликів

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 11:07

Якщо вам коли-небудь було щастя відвідати справжню шашличну, тоді вам знайомий смак смачнезної маринованої цибулі. М’ясо з нею розкривається просто з нової сторони та ідеально його доповнює. Таку мариновану цибулю можна приготувати вдома, передають Пат...