Для різноманіття та замість м’яса періодично можна готувати печінку. З нею виходить смачна та поживна страва. А ще печінка смачно поєднується з будь-яким гарніром. Приготування смаженої печінки може стати невеликим фіаско, бо вона іноді виходить жорстка. Але це можна виправити, передають Патріоти України.
Розповсюджена думка, що немає значення, в який момент треба солити смажену печінку. Досвідчені кулінари запевняють, що раннє соління призводить до жорсткої текстури продукту.
Все працює на рівні хімічних процесів. Сіль поглинає вологу. В результаті печінка втрачає соковитість та стає сухою.
Не соліть на перших етапах смаження. Правило для печінки одне й те саме. Солити потрібно наприкінці приготування. В цьому випадку шанси на приготування смачної та м’якої печінки значно збільшуються.
Якщо ви не любите довго виробляти сирники і смажити по черзі на сковорідці, то зробіть його у духовці, а потім поріжте порційно. Смак буде неймовірно ніжним і, дійсно, схожим на повітряне суфле, передають Патріоти України. На 500 г кисломолочного сиру ...
Що таке білі волокна на мандаринах і чи варто їх видаляти? Фахівці пояснили, чи потрібно витрачати час на очищення цих ниток, чи, можливо, їх навіть корисно вживати в їжу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Білі ниточки на мандаринах, відо...