Зрозуміло, кожній господині хочеться, щоб котлети завжди виходили смачними та соковитими, передають Патріоти України.
Однак далеко не завжди страва зберігає в собі той самий сік.
Невірно приготовлені котлети можуть бути гумовими на смак.
Часто недосвідчені кулінари не можуть зрозуміти, у чому річ. Адже все, здавалося б, дотримано: і рецептура, і співвідношення інгредієнтів, і тривалість смаження.
Однак є один компонент, який згадується в багатьох рецептах, але насправді його не потрібно додавати.
Що це за зайвий інгредієнт
Досвідчені господині не рекомендують додавати у фарш яєчний білок.
Справа в тому, що цей продукт хоч і стане для котлет компонентом, що «зв’язує», але прибере з страви майже всі соки.
Пов’язано це із високою температурою згортання білка. Через цю обставину котлети доводиться тримати на сковорідці надто довго.
У результаті майже вся волога випаровується, і страва вийде несмачною.
Якщо потрібно зробити фарш більш однорідним, краще використовувати розмочений м’якуш батона або манну крупу. З цими складовими котлети не розвалюватимуться, та залишаться соковитими.
А ось додавати яйця для зв’язування бажано тільки в сирники.
Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...