
Зрозуміло, кожній господині хочеться, щоб котлети завжди виходили смачними та соковитими, передають Патріоти України.
Однак далеко не завжди страва зберігає в собі той самий сік.
Невірно приготовлені котлети можуть бути гумовими на смак.
Часто недосвідчені кулінари не можуть зрозуміти, у чому річ. Адже все, здавалося б, дотримано: і рецептура, і співвідношення інгредієнтів, і тривалість смаження.
Однак є один компонент, який згадується в багатьох рецептах, але насправді його не потрібно додавати.
Що це за зайвий інгредієнт
Досвідчені господині не рекомендують додавати у фарш яєчний білок.
Справа в тому, що цей продукт хоч і стане для котлет компонентом, що «зв’язує», але прибере з страви майже всі соки.
Пов’язано це із високою температурою згортання білка. Через цю обставину котлети доводиться тримати на сковорідці надто довго.
У результаті майже вся волога випаровується, і страва вийде несмачною.
Якщо потрібно зробити фарш більш однорідним, краще використовувати розмочений м’якуш батона або манну крупу. З цими складовими котлети не розвалюватимуться, та залишаться соковитими.
А ось додавати яйця для зв’язування бажано тільки в сирники.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...