Багато хто на своєму досвіді знає про те, що навіть звичні страви в ресторані здаються більш вишуканими та смачними, передають Патріоти України.
Тому господині намагаються повторити кулінарні шедеври на своїй домашній кухні, що виходить далеко не завжди.
Складається враження, що не вистачає якогось важливого компонента.
Це насправді так. Ресторанні кухарі чудово знають про те, як надати будь-якій, навіть найпростішій страві незвичайний відтінок смаку.
Який продукт у цьому допомагає?
З цією роллю чудово справляється бальзамічний оцет, який увійшов у звичну кулінарну традицію відносно недавно.
Це досить поширений інгредієнт італійської кухні, та використовується кухарями протягом століть.
Цікавий факт полягає в тому, що його сміливо можна використовувати для приготування страв.
Часто за допомогою бальзамічного оцту “прикрашають” приготовану рибу, роблячи її яскравішою і насиченішою на смак.
Підходить він для м’ясних страв. Часто використовується як один з інгредієнтів для маринаду.
За допомогою бальзамічного оцту готують багато ресторанних салатів. Він чудово підійде і для “домашніх” салатів на основі овочів.
Деякі кухарі додають його до закусок із твердого сиру і навіть покращують смак десертів.
Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...
Часто печериці запікають із м’ясом чи фаршем, а ви спробуйте з волоськими горіхами та кисломолочним й твердим сиром. Це неймовірно смачна закуска для святкового столу, передають Патріоти України. Печериці протріть сухою серветкою, обріжте ніжки, виклад...