М’яка булка з начинкою, рулет, пиріг — хто ж не любить випічку. До чаю так приємно відрізати смачний шматок та поласувати ним. Єдина прикрість, що через деякий час після випікання випічка стає черствою. Проте є декілька секретів, як можна виправити ситуацію, передають Патріоти України
Дотримуйтесь рекомендацій, відповідно до рецептури. Якщо ви вносите свої корективи, намагайтесь не знижувати температуру випікання. На слабкому вогні випічка точно засохне ще в духовці.
Разом із ним випічка може довше пролежати, залишаючись свіжою та м’якою. І це — манна крупа. Цінно, що додавати її можна майже до будь-якого тіста. Не використовують манну крупу у тісті для пельменів, у листковому, заварному та пісочному. Манку беруть у пропорції 1 ст.л. на 0,5 л рідини. Особливо це підходить для приготування хліба та пирогів.
Щоб вони таким залишались, додайте у тісто картопляний крохмаль. Він робить випічку ніжною та пухкою. На 4 ст.л. муки кладуть 1 ст.л. крохмалю.
Нехай ваші пиріжки та пироги бути смачними та довго залишаються м’якими. Смачного!
Багато господинь помилково вважають, що зварити ідеальний бульйон дуже легко: достатньо залити курку водою і поставити на вогонь, передають Патріоти України. Але насправді тут є низка нюансів, без дотримання яких неможливо приготувати ідеальний бульйон...
На перший погляд зварити картоплю і зробити з неї пюре — цілком проста задача. Трохи солі для смаку та молока для консистенції і вершкової текстури — страва готова. По факту чомусь з’являється водянистий присмак та змінюється колір пюре. Отже, десь в п...