М’яка булка з начинкою, рулет, пиріг — хто ж не любить випічку. До чаю так приємно відрізати смачний шматок та поласувати ним. Єдина прикрість, що через деякий час після випікання випічка стає черствою. Проте є декілька секретів, як можна виправити ситуацію, передають Патріоти України
Дотримуйтесь рекомендацій, відповідно до рецептури. Якщо ви вносите свої корективи, намагайтесь не знижувати температуру випікання. На слабкому вогні випічка точно засохне ще в духовці.
Разом із ним випічка може довше пролежати, залишаючись свіжою та м’якою. І це — манна крупа. Цінно, що додавати її можна майже до будь-якого тіста. Не використовують манну крупу у тісті для пельменів, у листковому, заварному та пісочному. Манку беруть у пропорції 1 ст.л. на 0,5 л рідини. Особливо це підходить для приготування хліба та пирогів.
Щоб вони таким залишались, додайте у тісто картопляний крохмаль. Він робить випічку ніжною та пухкою. На 4 ст.л. муки кладуть 1 ст.л. крохмалю.
Нехай ваші пиріжки та пироги бути смачними та довго залишаються м’якими. Смачного!
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі. Але чи знаєте ви, скільки чашок кави безпечно пити щодня і коли краще її уникати? Вчені пояснюють, чому напій не варто пити у певний час дня, щоб не нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Експерти...