Смакота! Як за 30 хвилин зробити найжорсткіше м’ясо ніжним, наче вирізка

Зробити жорстке м’ясо соковитим – завдання нелегке. Господині маринують м’ясо в різних соусах, щоб пом’якшити його, передають Патріоти України.

Подробиці

Тим часом, щоб найжорсткіше м’ясо зробити ніжним, як справжня вирізка, потрібно тільки додати при готуванні ложку звичайного оцту і трохи інших інгредієнтів.

На півкілограма м’яса візьміть одну цибулину, ложку томатної пасти, ложку оцту, сіль та перець до смаку. Нарізаємо м’ясо та обсмажуємо його на сковороді. Виливаємо ложку оцту, коли м’ясо підсмажиться.

Не бійтеся присмаку кислоти, в готовому м’ясі навіть натяку на оцет не буде. Потім викладаємо нарізану цибулю, томатну пасту, солимо і перчимо страву.

Виливаємо ще в сковороду ложку води і тушкуємо м’ясо в такому соусі півгодини. Найніжніше м’ясо, яке розпадається на волокна, готове. Смачного!

Варто знати! Як розпізнати авітаміноз та які продукти можуть відновити ресурси організму

вівторок, 9 грудень 2025, 19:20

Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...

Найпоширеніша помилка під час приготування вареників: Чому вони лопаються

вівторок, 9 грудень 2025, 18:15

Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...