
Підлива - ідеальне доповнення до всіх страв, завдяки їй вони набудуть зовсім іншого смаку і стануть ситними, передають Патріоти України.
Готувати їх можна з грибів та вершків, а також з філе, цибулі, овочів, сиру, спецій.Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом смачної підливи зі сметаною, курячим філе, цибулею та морквою.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Поріжте брусками моркву, цибулю кубиком. У каструлю налийте олію та обсмажте моркву та цибулю близько 10 хвилин.
2. Поріжте філе і на окремій сковороді обсмажте на олії до золотистості та м'якості, далі тушкуйте.
3. В окремому посуді розбавте сметану в 1 склянці води, перемішайте та додайте борошно, перемішайте, щоб заливка була однорідною.
4. Коли м'ясо добре протушкується, перекладіть його в каструлю з морквою і цибулею, перемішайте і залийте все соусом, поперчіть, посоліть, додайте паприку й добре перемішайте. Тушкуйте ще 30 хвилин
5. Подавати можна з усіма гарнірами.
Хоча молоко є джерелом кальцію та вітамінів, експерти наголошують, що не всім воно корисне. Деяким людям від цього продукту може бути лише шкода, передають Патріоти України. Кому слід уникати молока:. Експерти радять обирати альтернативні джерела кальц...
Банани, як стверджують кардіологи, завдяки вмісту калію допомогають контролювати гіпертонію. Калій знижує вплив натрію на організм та зменшує напругу в стінках кровоносних судин, передають Патріоти України. А ще цей фрукт завдяки триптофану та мінерала...