Це така смакота! Ідеальна підлива до будь-якого гарніру за 30 хвилин - розповідаємо, з чого приготувати

Підлива - ідеальне доповнення до всіх страв, завдяки їй вони набудуть зовсім іншого смаку і стануть ситними, передають Патріоти України.

Готувати їх можна з грибів та вершків, а також з філе, цибулі, овочів, сиру, спецій.Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом смачної підливи зі сметаною, курячим філе, цибулею та морквою.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 2 шт.
  • борошно – 2 ст. л.
  • сметана – 4 ст. л.
  • вода – 1 склянка
  • сіль, перець – за смаком
  • солодка паприка – за смаком

Спосіб приготування:

1. Поріжте брусками моркву, цибулю кубиком. У каструлю налийте олію та обсмажте моркву та цибулю близько 10 хвилин.

2. Поріжте філе і на окремій сковороді обсмажте на олії до золотистості та м'якості, далі тушкуйте.

3. В окремому посуді розбавте сметану в 1 склянці води, перемішайте та додайте борошно, перемішайте, щоб заливка була однорідною.

4. Коли м'ясо добре протушкується, перекладіть його в каструлю з морквою і цибулею, перемішайте і залийте все соусом, поперчіть, посоліть, додайте паприку й добре перемішайте. Тушкуйте ще 30 хвилин

5. Подавати можна з усіма гарнірами.

Буде краща, ніж ресторанна! Секрети приготування правильної піци

середа, 28 травень 2025, 23:10

Ці поради стануть у нагоді тим, хто воліє самостійно готувати цю традиційну італійську страву у себе вдома, передають Патріоти України.

Як смажити рибу і котлети без жирних бризок

середа, 28 травень 2025, 18:12

Приготування їжі пов’язане не тільки зі смачними стравами, але й з краплями жиру та сміттям. Після реалізації того чи іншого рецепту, який вимагає чимало маніпуляцій, кухня потребує збирання, передають Патріоти України. Особливо це стосується плити, де...