Підлива - ідеальне доповнення до всіх страв, завдяки їй вони набудуть зовсім іншого смаку і стануть ситними, передають Патріоти України.
Готувати їх можна з грибів та вершків, а також з філе, цибулі, овочів, сиру, спецій.Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом смачної підливи зі сметаною, курячим філе, цибулею та морквою.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Поріжте брусками моркву, цибулю кубиком. У каструлю налийте олію та обсмажте моркву та цибулю близько 10 хвилин.
2. Поріжте філе і на окремій сковороді обсмажте на олії до золотистості та м'якості, далі тушкуйте.
3. В окремому посуді розбавте сметану в 1 склянці води, перемішайте та додайте борошно, перемішайте, щоб заливка була однорідною.
4. Коли м'ясо добре протушкується, перекладіть його в каструлю з морквою і цибулею, перемішайте і залийте все соусом, поперчіть, посоліть, додайте паприку й добре перемішайте. Тушкуйте ще 30 хвилин
5. Подавати можна з усіма гарнірами.
Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України. Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-яким...
Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України. Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування. Тому можна використати хитрі способи, як...