Це така смакота! Ідеальна підлива до будь-якого гарніру за 30 хвилин - розповідаємо, з чого приготувати

Підлива - ідеальне доповнення до всіх страв, завдяки їй вони набудуть зовсім іншого смаку і стануть ситними, передають Патріоти України.

Готувати їх можна з грибів та вершків, а також з філе, цибулі, овочів, сиру, спецій.Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом смачної підливи зі сметаною, курячим філе, цибулею та морквою.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 2 шт.
  • борошно – 2 ст. л.
  • сметана – 4 ст. л.
  • вода – 1 склянка
  • сіль, перець – за смаком
  • солодка паприка – за смаком

Спосіб приготування:

1. Поріжте брусками моркву, цибулю кубиком. У каструлю налийте олію та обсмажте моркву та цибулю близько 10 хвилин.

2. Поріжте філе і на окремій сковороді обсмажте на олії до золотистості та м'якості, далі тушкуйте.

3. В окремому посуді розбавте сметану в 1 склянці води, перемішайте та додайте борошно, перемішайте, щоб заливка була однорідною.

4. Коли м'ясо добре протушкується, перекладіть його в каструлю з морквою і цибулею, перемішайте і залийте все соусом, поперчіть, посоліть, додайте паприку й добре перемішайте. Тушкуйте ще 30 хвилин

5. Подавати можна з усіма гарнірами.

Пікантно та смачно! Маринад для курки з карі та кунжутом

понеділок, 5 травень 2025, 13:05

Якщо ви любите крильця та курку, приготуйте для них маринад з карі та кунжутом. Це буде смачно та пікантно. З таким маринадом звичні продукти відкриються для вас з нової сторони, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Час...

Буде дуже смачна! Як замаринувати солону скумбрію за норвезьким рецептом

понеділок, 5 травень 2025, 11:12

Скумбрія, приготовлена за цим рецептом, витримується протягом декількох діб. Маринад зберігає ароматний смак риби, не забиваючи спеціями скумбрію. Готується не швидко, проте результат того вартий, передають Патріоти України. Для приготування треба:. Ри...