Коли хочеться зігрітися після прогулянки, суп — саме те, що треба. Аромат тертого сиру вабить усіх до обіднього столу, щоб якнайшвидше спробувати знаменитого французького цибулевого супу, рецепт якого опублікував ресурс. Плануйте приблизно 20 хвилин на підготовку.
Інгредієнти на чотири порції:
Підготовка:
Цибулю почистити і нарізати тонкими кільцями. Розтопити вершкове масло в каструлі і обсмажити кільця цибулі до напівпрозорості. Притрусити їх борошном і злегка підрум'янити, помішуючи. Посолити і поперчити. Деглазурувати вином і влити бульйон. Дати покипіти близько 20 хвилин на повільному вогні і при необхідності посолити і поперчити.
Підсмажити скибочки тостів. Розлити цибулевий суп в чотири вогнетривкі супові миски. Зверху на кожну тарілку супу покласти скибочку тосту, посипати сиром і запекти в духовці близько п'яти хвилин.
Вчені з різних країн провели дослідження, які підтвердили, що регулярний пропуск сніданку може негативно впливати на психічне здоров’я людини. За результатами наукової роботи, відсутність ранкового прийому їжі підвищує ризик розвитку депресії, дратівли...
Часто можна почути, що мед - продукт, який не псується і залишається придатним до споживання роками. Це дійсно правда, але є нюанси, на які слід звернути увагу, особливо якщо ви плануєте їсти мед після вказаного на упаковці терміну придатності, передаю...