Коли хочеться зігрітися після прогулянки, суп — саме те, що треба. Аромат тертого сиру вабить усіх до обіднього столу, щоб якнайшвидше спробувати знаменитого французького цибулевого супу, рецепт якого опублікував ресурс. Плануйте приблизно 20 хвилин на підготовку.
Інгредієнти на чотири порції:
Підготовка:
Цибулю почистити і нарізати тонкими кільцями. Розтопити вершкове масло в каструлі і обсмажити кільця цибулі до напівпрозорості. Притрусити їх борошном і злегка підрум'янити, помішуючи. Посолити і поперчити. Деглазурувати вином і влити бульйон. Дати покипіти близько 20 хвилин на повільному вогні і при необхідності посолити і поперчити.
Підсмажити скибочки тостів. Розлити цибулевий суп в чотири вогнетривкі супові миски. Зверху на кожну тарілку супу покласти скибочку тосту, посипати сиром і запекти в духовці близько п'яти хвилин.
Яйця - завжди чудовий вибір для швидкого та смачного обіду. Омлет ідеально підходить для додавання різних інгредієнтів: перцю, грибів, сиру та інших улюблених начинок. Але навіть з невеликої кількості продуктів іноді складно приготувати пухкий омлет, п...
Коли хочеться чогось легкого, холодного й ароматного - цей мусовий десерт з полуниці стане справжнім порятунком. Він виглядає витончено, наче з кафе, а готується в домашніх умовах буквально за 15 хвилин. І головне - жодного желатину, випікання чи склад...