Все просто! Як покращити смак печінки за допомогою маринаду

Багато господинь знають про те, що працювати з субпродуктами складно: «приборкати» їхній специфічний аромат і неприємний присмак під силу не кожному кулінару. Часто для цієї мети використовується молоко, в миску з яким відправляється печінка приблизно на годину, передають Патріоти України.

Подробиці

Але є й цікавіший спосіб перетворити звичайні субпродукти на кулінарний шедевр ресторанної якості. Секрет у особливому маринаді.

Як його приготувати

Необхідно 4 зубчики часнику подрібнити ножем і відправити в ємність блендера. До нього додаємо свіже куряче яйце, по половинці чайної ложки цукру, соди та солі. Також не забуваємо про прянощі – можна вибирати будь-які спеції на власний розсуд.

Потім маринад доводимо до однорідного стану. Кількість продуктів розрахована на половину кілограма печінки. Перекладаємо субпродукт у миску, добре обробляємо вміст маринадом.

Ховаємо печінку в холодильник на дві години. Після цього можна сміливо приступати до смаження. Печінка вийде м’якою, соковитою та неймовірно ніжною. Якщо ви правильно підберете спеції, то страва стане ще більш витонченою.

Хочете поліпшити зір? Їжте ці продукти кожного дня

неділя, 20 липень 2025, 23:10

У наш час більшість людей проводять години за екранами телефонів, комп'ютерів і телевізорів, що має негативний вплив на наше зір. Але є хороша новина: вчені довели, що деякі продукти можуть допомогти відновити здоров'я очей і покращити зір, передають П...

Неочікуваний трюк: Додайте щіпку цього інгредієнта в каву і забудьте про гіркоту

неділя, 20 липень 2025, 18:15

Чорна кава - це улюблений напій для багатьох, але не кожному до вподоби його гіркота. Якщо ви хочете покращити смак чорної кави, не збільшуючи кількість калорій, є один несподіваний інгредієнт, який може змінити все, передають Патріоти України. За слов...