Ви будете здивовані! Навіщо досвідчені господині додають у тісто томатний сік

Головними інгредієнтами для приготування тіста є борошно, вода, цукор, дріжджі та рослинна олія, передають Патріоти України.

Однак господарки нерідко намагаються експериментувати.

Подробиці

Іноді додають яйця, манку, молоко, мінеральну воду та інші додаткові інгредієнти.

У деяких випадках випічка справді виграє від цього.

Є ще один простий компонент, який дозволить значно покращити смакові якості страви.

Йдеться про напій, який дуже рідко додають у тісто. Це томатний сік.

Що цей продукт дає тісту

Цей інгредієнт має одразу кілька переваг. По-перше, з ним тісто перестає липнути до рук.

По-друге, борошняний напівфабрикат починає краще тримати начинку майже в будь-якій кількості. Це дуже доречно при приготуванні закритих пирогів.

По-третє, тісто стає значно м’якшим і ніжнішим. Ці властивості зберігаються і через кілька годин після того, як випічка опинилася на столі.

Про що важливо пам’ятати

Головний нюанс – це обсяг томатного соку, що використовується. Досвідчені господині рекомендують додавати склянку соку на 350 г борошна.

Використовувати можна і томатну пасту. Тоді дві ложки цього продукту потрібно розвести у склянці простої води.

Джерело: ПростоВей

Просто залийте макарони молоком - і отримайте смачну вечерю, яка готується на сковороді за 20 хвилин

понеділок, 7 квітень 2025, 18:10

Цей рецепт виручить, коли немає варіантів для швидкої та смачної вечері. Така страва доволі швидко готується та не потребує багато затратних по часу процесів, передають Патріоти України. Продукти:. Покрокове приготування

ТОП-3 хитрощі, які допоможуть приготувати смачне пюре з картоплі

понеділок, 7 квітень 2025, 17:09

Для того щоб приготувати гарний гарнір у вигляді картопляного пюре, потрібно освоїти кілька тонкощів приготування. Страва здається простою і невигадливою, проте гідно впоратися з нею під силу тільки досвідченим господиням і кулінарам, передають Патріот...