Головними інгредієнтами для приготування тіста є борошно, вода, цукор, дріжджі та рослинна олія, передають Патріоти України.
Однак господарки нерідко намагаються експериментувати.
Іноді додають яйця, манку, молоко, мінеральну воду та інші додаткові інгредієнти.
У деяких випадках випічка справді виграє від цього.
Є ще один простий компонент, який дозволить значно покращити смакові якості страви.
Йдеться про напій, який дуже рідко додають у тісто. Це томатний сік.
Цей інгредієнт має одразу кілька переваг. По-перше, з ним тісто перестає липнути до рук.
По-друге, борошняний напівфабрикат починає краще тримати начинку майже в будь-якій кількості. Це дуже доречно при приготуванні закритих пирогів.
По-третє, тісто стає значно м’якшим і ніжнішим. Ці властивості зберігаються і через кілька годин після того, як випічка опинилася на столі.
Головний нюанс – це обсяг томатного соку, що використовується. Досвідчені господині рекомендують додавати склянку соку на 350 г борошна.
Використовувати можна і томатну пасту. Тоді дві ложки цього продукту потрібно розвести у склянці простої води.
Саме 15 хвилин треба для того, щоб ці вареники приготувати, зварити і навіть з’їсти. Дуже ліниві і неймовірно смачні. Спробуйте, якщо нема часу виліплювати з тіста вироби, передають Патріоти України. Тісто для лінивих вареників готується просто. Беремо...
Шоколадний рай буває. Він виглядає, як тістечко з вишнями. Цей рецепт розрахований на 20 порцій, але ви не захочете ні з ким ділитись. Надто смачно та шоколадно. Ці тістечка можуть перевершити інші десерти, передають Патріоти України. Для приготування ...