Для того щоб плов вийшов смачним та ароматним, важливо правильно до нього додавати інгредієнти, передають Патріоти України.
У кожної господині свій рецепт цієї страви, але багато хто все ще сперечається про те, в якій черговості потрібно смажити м’ясо та овочі для того, щоб вони максимально розкрили свій смак та запах.
Секрет класичного плову простий.
Якщо потрібно обсмажити цибулю та м’ясо, то в першу чергу слід покласти на сковороду цибулю. Коли вона буде готова і покриється золотистою скоринкою, до неї додається м’ясо.
Саме таким чином олія вбере смак і запах цибулі і передасть її м’ясу, а інакше вийде, що цибуля буде варитись в м’ясному бульйоні.
При цьому важливо не перемішувати одразу продукти. Справа в тому, що м’ясо повинне злегка вкритися скоринкою, «схопитися», щоб не віддати всі соки і залишатися соковитим. Після цього все можна перемішати і дати продуктам обсмажитись з іншого боку.
Тільки після цього до сковороди вирушає морква. Досвідчені кулінари також радять не перемішувати одразу всі продукти в сковороді, а дати моркві трохи попотіти на м’ясі.
Вже після того, як морква стане м’якшою, її можна змішати з цибулею та м’ясом.
Піца має обов’язковий шар томатного соусу. Найсмачніше, коли ви робите його самостійно, а не просто змащуєте основу кетчупом або готовою томатною пастою. Зробити його не є складним завданням, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі п...
Про те, наскільки важливо регулярно їсти супи, ми чуємо з самого дитинства. І це справді так. Включення «перших страв» до раціону дійсно може принести користь здоров’ю, забезпечивши організм безліччю необхідних речовин. Крім того, регулярне вживання су...