"Они наказаны. Смертью": Саша Сотник пояснив, чому не сумує за загиблими пасажирами Ту-154

Опальний російський журналіст закликав бути людьми і не "не танцювати на кістках загиблих".

Росіяни сумують за загиблими в авіакатастрофі журналістами. Фото: РИА Новости.

Незалежний російський журналіст Саша Сотник не буде сумувати за жертвами авіакатастрофи Ту-154 Міноборони Росії, оскільки вони в тій чи іншій мірі підтримали військову авантюру Кремля в Сирії. Відповідний пост з'явився в Facebook на сторінці Сотника, передають Патріоти України.

"Особисто мені хочеться висловити співчуття рідним і близьким загиблих. А ось сумувати за ними - вибачте - не хочеться. Всі вони зробили свій вибір. І, як показала трагічна подія, цей вибір став для них смертельним", - написав журналіст.

Також він звернувся до своїх читачів із закликом «не танцювати на кістках" загиблих пасажирів фатального рейсу. "Так чи інакше - вони вже покарані. Смертю. І навряд чи буде шляхетним влаштовувати пекло для їх живих родичів і друзів. Просто подумайте про те, щоб війна не зробила бездушними вас самих", - зазначив Сотник.

"Загиблі в катастрофі при житті поводилися по-різному. Всіх їх об'єднала одна масштабна подія: Путін вліз в Сирію. А вони це підтримали. Так чи інакше. В іншому випадку, їх не зібрали б на своєму борту злощасного ТУ-154", - йдеться в тексті.

Нагадаємо, 25 грудня, в Чорному морі впав російський військово-транспортний літак Ту-154.

У відомстві уточнили, що на борту ТУ-154 перебували російські військовослужбовці, артисти ансамблю ім. Александрова і представники російських ЗМІ, які летіли привітати з Новим роком військових РФ на сирійській авіабазі "Хмеймім".

Незабаром міноборони РФ заявило, що уламки літака ТУ-154 були знайдені в Чорному морі.

На місці катастрофи російського Ту-154 у Чорному морі виявлені тіла семи загиблих.

Співробітники ФСБ відпрацьовують версію теракту на Ту-154.

Очевидець падіння літака розповіла подробиці.

Російський авіаексперт Вадим Лукашевич вважає, що літак міг впасти внаслідок теракту.

Російський експерт Віталій Андрєєв вважає, що на борту Ту-154 сталося щось екстремальне.

Експерт з питань авіації Влад Любін з імовірністю 99% вважає, що катастрофа літака Ту-154 була результатом теракту, а вибухівка могла бути закладена в люк шасі літака в аеропорту Москви.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 22:39

Минулого тижня адміністрація Байдена призупинила постачання боєприпасів, виготовлених у США, до Ізраїлю. Про це повідомляє Axios із посиланням на двох ізраїльських чиновників, передають Патріоти України. Зазначається, що США зупинили постачання зброї і...

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...