Нарешті: Влада наважилась заборонити залізничне сполучення з Росією

Міністр інфраструктури наголосив, що в першу чергу розглядається припинення пасажирського сполучення з РФ, але оскільки це "спричинить невдоволення людей, то щось говорити на цю тему надто рано".

Ілюстрація:Слово і Діло

Україна планує припинити з Росією залізничне сполучення. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передають Патріоти України.

"Ми розглядаємо зараз варіант закриття залізничного сполучення з Москвою", - сказав він. У коментарі міністр наголосив, що в першу чергу розглядається припинення пасажирського сполучення з РФ, але оскільки це "спричинить невдоволення людей, то щось говорити на цю тему надто рано".

За його словами, це питання вже давно обговорюється: "Тут є багато факторів, які "за" і "проти", є що обговорювати".

Варто нагадати, що російська залізниця (РЖД) з 11 грудня 2017 року повністю перевела пасажирські потяги далекого прямування на новий залізничний обхід України.

Джерело: ТСН.ua

Яким буде курс долара в Україні найближчим часом: Фінансовий експерт озвучив прогноз

субота, 27 квітень 2024, 6:58

Найближчим часом в Україні курс долара не зростатиме, зокрема до 50 грн і вище. Проте Нацбанк України намагатиметься повільно привести гривню до 40-41 грн за долар, що наразі обумовлено економічними чинниками. А нинішні курсові коливання насправді не п...

На готівкові платежі введено ліміт: Стало відомо, яку суму дозволяють витрачати в ЄС

субота, 27 квітень 2024, 6:45

В ЄС посилюють боротьбу з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму. Так, узгоджений у Європарламенті пакет законів передбачає, зокрема, загальноєвропейський ліміт 10 тис. євро на готівкові платежі. Інакше кажучи, у країнах ЄС обмежили готівкові пл...