Героїзація Мотороли в Росії означає тільки одне - країна з'їхала з глузду, - Аркадій Бабченко

Журналіст переконаний, що Росія сьогодні просто на очах перетворюється в відділення психіатричної клініки.

Аркадій Бабченко. Фото: YouTube.

Російський бойовик Арсеній Павлов (Моторола), навіть якщо він воював, є вбивцею, оскільки вбивав полонених. Про це заявив російський журналіст Аркадій Бабченко в ефірі радіостанції "Эхо Москвы", передають Патріоти України.

"Моторола, якщо він воював, зрозуміло, що він воював. Солдат солдата, в цілому, зрозуміє простіше, ніж людина, яка воювала, того, хто не воював. Але якщо людина говорить, що він розстріляв 15 полонених, безумовно, це вбивця. Полонених вбивати не можна", - зазначив він.

Журналіст, який воював у складі російської армії в Чечні зазначив, що солдати завжди погано ставилися до товаришів по службі, які вбивають полонених.

"Ось у нас був випадок. Взяли трьох полонених, трьох солдатів противника. Здоровезні такі мужики. Мені тоді 18 років було. Вони б мене зламали, голими руками б порвали. Двох віддали в ФСБ, в особливий відділ. А одного з них ординарець комбата розстріляв. Вивів на дамбу в Черноречье і розстріляв. І потім хвалився: "Я запеклого бойовика завалив" - дурень. Так з ним перестали вітатися. Його почали від багать ганяти, бо бій - це бій, а вбити беззбройного полоненого - це зовсім інше . У солдатському середовищі це взагалі не вітається. Тому що, так, Моторола - вбивця. Це безумовно ", - підкреслив він.

Бабченко додав, що героїзація Мотороли в Росії означає, що країна з'їхала з глузду.

"Зомбоящик" виявився чудовим інструментом. Я давно вже кажу, що наймогутніша зброя Росії - це не "Іскандери", які не ядерні бомби, що не танкові дивізії. Наймогутніша зброя Росії - це "зомбоящик". І він виявився на диво ефективним ", - розповів журналіст.

Він зазначив, що 10 років тому Росія, хоча і не була демократичною правовою державою, але "хоча б не була 6-й палатою психіатричної клініки".

"На наших очах країна просто перетворюється - не вся, безумовно - в відділення якийсь психіатричної клініки.

"Зомбоящик" працює, "зомбоящик" робить справу, промиває мізки. Зараз ось підрахунки, скільки на похорон вийшло: там 5 тисяч або 50 тисяч ? Я охоче допускаю, що 50 тисяч, і допускаю, що вони вийшли самі по собі, тому що люди живуть зовсім в іншій реальності, в своєму паралельному світі. Вони живуть в світі, де "кляті бандерівці-фашисти розпинають російських хлопчиків на рекламних щитах ". Вони, дійсно, живуть в цьому світі. Так що це чудовий інструмент виявився, правда?", - підсумував Бабченко.

Нагадаємо, Моторола загинув у неділю, 16 жовтня, коли в ліфті його будинку спрацював вибуховий пристрій. Влада ДНР називають вбивство терактом і вважають, що його здійснили українські диверсанти.

Так звана влада невизнаної "ДНР" вже заявила, що вибух влаштували українські диверсанти. Терористи і їхні кишенькові ЗМІ заперечують, що вбивство могло бути вигідно владі "республіки".

Ватажок бойовиків незаконного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко відреагував на загибель російського найманця Мотороли погрозами в адресу України.

Тим часом в соцмережах ажіотаж з приводу смерті терориста - користувачі соцмереж не шкодують епітетів для російського вбивці.

Сусіди з Донецька розповіли про останні хвилини нікчемного життя російського найманця Мотороли.

Російські пропагандистські ЗМІ опублікували відео з місця загибелі Арсенія Павлова,відомого під прізвиськом "Моторола".

Журналісти з'ясували скільки під час війни на Донбасі встиг награбувати російський найманець Арсен Павлов, відомий під прізвиськом Моторола.

Військовим злочинцем назвав Моторолу російський музикант Андрій Макаревич.

Російська журналістка Юлія Латиніна припустила, що вбивство Мотороли може бути пов'язано з розслідуванням збиття малайзійського Боїнга.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...