Хіти тижня. Ховається в дитячому відділенні: "Тітушку", причетного до вбивства Веремія, в Інституті серця облили зеленкою (відео)

Зловмисник перебуває у відділенні вроджених вад серця для дітей, куди і дітям складно потрапити.

Юрій Крисін. Фото:Facebook

Причетний до убивства журналіста В'ячеслава Веремія у лютому 2014 року Юрій Крисін перебуває в дитячому відділенні вад серця в Інституті серця. Про це повідомив журналіст Богдан Кутєпов у стрімі з лікарні в своєму Fаcebook, куди прийшли активісти й добровольці, зазначають Патріоти України.

Він уточнив, що про перебування там Крисіна стало відомо від ветерана АТО й учасника Майдану, який прийшов на обстеження і зіткнувся з Крисіним у лікарні. Кутєпов наголосив, що це відділення вроджених вад серця для дітей, куди і дітям складно потрапити.

Активісти, серед яких і представники С-14, принесли кульки й мандаринки, засіб від щурів із чорною стрічкою. Вони як відвідувачі пройшли в кімнату і хтось із них хлюпнув Крисіну зеленку просто в обличчя.

Крисін заявив, що законно лежить у лікарні на обстеженні. "Я не стріляв у людину", – заявив Крисін у суперечці і попросив виключи камеру. Згодом Крисіна випустили в туалет умитися.

Активісти вважають, що Крисін ліг у лікарню, щоб уникнути участі в апеляційному розгляді. На 14:00 на Братиславській, 3, очікували приїзду добровольців і ветеранів АТО. Не виключали, що прибудуть і поплічники організатора «тітушок».

Близько 14:15 у відділення прийшла поліція. З завідувачкою відділення Аксьоновою активісти поки поговорити не змогли.

За даними волонтера Романа Синіцина, Крисін лежить у палаті №5032. Активісти не виключають, що прийдуть до нього й у вівторок.

1 березня об 11:00 Апеляційний суд Києва має розглядати апеляційні скарги прокурора та потерпілих на вирок Крисіну у справі про вбивство Веремія.

Як відомо, 22 грудня 2017 року Шевченківський районний суд засудив Крисіна до чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки за статтею "хуліганство".

Прокуратура просила суд про 6-річне ув’язнення для Крисіна, і після оголошення вироку заявила про намір його оскаржити. Крисін у суді визнав себе винним у хуліганстві.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...