"Наддержава" встає з колін: У місті морської слави Росії на господарів квартири звалилася через дірку в стелі незнайома дівчинка

Старі перекриття на горищі будинку не витримали, і дитина через дірку в стелі провалилася в квартиру на верхньому поверсі.

Дірка, через яку провалилася дівчинка. Фото: ІА FlashNord.

Це сталося в будинку на вулиці Повстання в Кронштадті Ленінградської області близько 20.00 28 лютого, передають Патріоти України.

Після прибирання снігу з даху старенького многоквартирного будинку комунальники не закрили на ключ горище, і туди залізли діти. Як мінімум, одна дівчинка.

Старі перекриття не витримали, і дитина через дірку в полотка провалився в квартиру на верхньому поверсі. «З горища будинку впала дитина (дівчинка 12 років) і провалилася в нашу 24-кімнатну комунальну квартиру. Зруйнована несуча балка і перекриття. Але найголовніше - дівчинка пішла, і ми не знаємо, як її здоров'я. Майстер ЖКС нашого будинку теж хоче з нею поговорити, дізнатися, що трапилося. У квартирі зараз, напевно, дуже небезпечно, так як несучі балки виявилися гнилими», - слова мешканця будинку Юрія Каца наводить 2 березня ІА FlashNord.
Комунальники поки прибили на дірку два шматка фанери. Мешканці будинку кажуть, що роботяги дуже боялися взагалі знаходитися на горищі, не те що - стукати молотком: настільки все там прогнило. Так що два шматка фанери безпеку будинку для життя навряд чи підвищили.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...