Є чим пишатися: Український електробайк потрапив до Книги рекордів Гіннеса (відео)

Енергії байку вистачило на понад 367 км.

Український електробайк встановив світовий рекорд. Фото: скріншот з відео.

Український електробайк проїхав більше 360 км на одному заряді батареї і встановив новий світовий рекорд. Про це повідомляється на сторінці Книги рекордів Гіннеса, передають Патріоти України.

12 жовтня український стартап Delfast bikes побив рекорд Гіннеса. Їхній електричний велосипед проїхав найбільшу в світі відстань без підзарядки. Енергії байку вистачило на понад 367 км. Повідомляється, що рекорд було встановлено на Київському велотреку.

Виборники електробайку Delfast Prime model заявляють, що він здатен проїхати рекордні 380 км на одному заряді із середньою швидкістю 45 км/год або максимальною 55 км/год. Модельний ряд компанії розширили моделями Top, який можна розігнати до 80 км/год, і Lite - з полегшеною рамою і відносно низькою ціною.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...