Пітбуль Фрикаделька постійно посміхається з тих пір, як його забрали з притулку (фото)

Фотографії цієї собаки нікого не можуть залишити байдужим

Пітбуль вдячний, що власниця врятувала його від смерті. Фото: "Інстаграм"

Собака, якого забрали з притулку для тварин у Каліфорнії, відповідає господарям постійною усмішкою. Фото пітбуля розлетілися по мережі та вразили тисячі людей. Про це інформують Патріоти України з посиланням на The Dodo.

У притулку замість імені собака мав лише номер, та йому загрожувала передчасна смерть. Тепер пітбуля звуть Фрикаделька. Власниця, Ліззі Райлі, помітила його на світлині в інтернеті, і пітбуль нагадав їй його померлого улюбленого пса Кітті. Ліззі одразу забрала Фрикадельку з притулку. "Він виглядає як куля для боулінгу. Коли я його забрала, він рухався як куля собачого жиру. Саме тому ми назвали його Фрикаделька", - каже жінка.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...