Росіян можна привітати: На Московії спрацювала "машина часу" - вони повернулися у 1937 рік

В Астрахані винесено перший в Росії вирок за статтею "о недоносительстве", що входить в так званий "пакет законів Ярової".

Кіровський районний суд Астрахані 6 лютого визнав місцевого жителя Улукбека Гафурова винним у неповідомленні про злочин (ст. 205.6 КК РФ) і засудив до штрафу в 70 тисяч рублів. Гафуров знав, що його знайомий пройшов підготовку в таборі бойовиків, а пізніше воював на стороні терористів, але не повідомив про це в правоохоронні органи, заявила представник обласної прокуратури Юлія свитину.

За даними прокуратури регіону, це перший вирок у РФ, винесений за статтею "о недоносительстве" Знайомий, про якого Гафуров не повідомив правоохоронним органам, - громадянин Киргизії Равшан Акбаров - в кінці 2016 року був засуджений до 8 років колонії за участь в незаконному збройному формуванні.


Джерело

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардепи розповіли, яким має бути новий законопроєкт про мобілізацію в Україні

середа, 24 січень 2024, 17:45

Законопроєкт про мобілізацію має готувати уряд, який повинен комунікувати з військовими, щоб врахувати у документі потреби ЗСУ. Також він не повинен суперечити Конституції і порушувати права людини, заявили в етері телемарафону заступник голови комітет...

Поширюється через email-розсилку: СБУ викрила нову російську ІПСО

вівторок, 23 січень 2024, 20:30

Служба безпеки попереджає про поширення масштабної email-розсилки на електронні адреси українців, у тому числі представників органів державної влади та приватних компаній. Про це повідомили на Facebook-сторінці СБУ, передають Патріоти України. Зазначає...