Даруємо добро напередодні свят: У Києві пройшла благодійна акція "Діти - Дітям" задля допомоги малюкам з особливими потребами (фоторепортаж)

"Ми ж українці, не залишим ми співвітчизників в біді", пишуть школярі київської школи та передають "миколаївські пряники" маленьким янголяткам до дитбудинку у Ворзелі.

Акція "Діти - Дітям" та концерт у київській школі №78. Фото: БФ "Ми ж українці"

14 грудня у столичній школі №78 пройшла благодійна акція та концерт "Діти - Дітям" до Дня Святого Миколая, організована Благодійним фондом "Ми ж українці", створеного за підтримки редакції та активу сайту Патріоти України, спільно з керівництвом школи. В рамках заходу учні передали для малеч з Будинку Дитини ім.Городецького (у Ворзелі) святкові гостинці - "миколаївські пряники".

Метою акції було навчити дітей допомагати тим, хто опинився у скруті, тим, хто ще молодший за них та потребує особливої уваги. Школярі поставилися до проекту з усією відповідальністю. Окрема подяка від Фонду за допомогу в проведенні акції - директору, Гаєвій Світлані, керівництву навчального закладу і, звісно ж, самим небайдужим до чужого горя учням.

Крім того повідомляємо, що наразі Благодійний фонд "Ми ж українці" зібрав для цього дитбудинку близько 3000 грн, які підуть на терміново необхідні малюкам дитячі меблі (з великою радістю опублікуємо фото меблів, звіт та чеки після доставки та монтажу меблів на об'єкті).

Фонд також закликає напередодні свят всіх українців не забувати про тих, хто потребує нашого піклування, підтримки чи навіть уваги. На жаль, деякими меблями нагальні потреби діточок не обмежуються - у одному з корпусів нема ремонту, потрібен лінолеум, будматеріали тощо. Нагадаємо, діткам - від 0 до 4 рочків, вони мають ураження нервової системи. У багатьох з них батьки захищають Батьківщину, служать в зоні АТО.

Волонтери нашого Фонду відвідають діточок на наступному тижні. До того часу сподіваємося з допомогою всіх небайдужих зібрати кошти на лінолеум, ковдри для малюків та подарунки до свят тим малечам, хто не має змоги провести їх з матусею та татусем...

Реквізити:

Код ЄДРПОУ Фонду: 40850891

Приватбанк МФО 320649.

Поточний рахунок № 26000052671435 (валюта UAH).

Номер карти Фонду (отримувач директор Фонду Радванська Є.С.), тільки для клієнтів ПриватБанку): 5169 3305 1042 0331.

Благодійний фонд "Ми ж українці". Благодійникам: треба вказувати призначення платежу.

Хочемо поділитися з вами зворушливим віршем, який у рамках акції учениця 78-ї школи Софія Ерік присвятила нашому Фонду:

Ми ж українці з вами, друзі!

І щирість - це наш оберіг.

Здавна, у спеку, й в завірюсі, -

Боролись ми! Дитячий сміх

Лунав навколо, сонце гріло...

Минали крізь роки, мету

Одну лиш віра захистила:

Ми всі за серця чистоту.

Ми всі боронимо родину!

Ми свято віримо у ціль!

Нехай настане та хвилина,

Коли за за чесність прийде біль,

Нехай!.. Та знаю, всі ці діти,

Якими зараз править жаль,

Нас зможуть щиро захистити.

Хай прийде з вірою мораль!

Ми ж українці, не залишим

Ми співвітчизників в біді.

І хай почують нас крізь тишу, -

Цю святість в божому труді...

Директор Фонду та юний актив школи.

Заступник директора школи та директор ФондуЗаступник директора школи оголошує акцію.

З війни - до підземного переходу: Мережу вразила історія військового, який пройшов "гарячі" точки, а тепер отримує 300 грн і просить гроші на хліб та ліки

п’ятниця, 16 лютий 2024, 16:24

Віталію Лашевичу 61 рік. Він вижив на фронті, пройшов справжнє пекло в найгарячіших точках, був поранений на війні, а тепер змушений стояти в переході з простягнутою рукою - просити гроші на ліки та виживання, передають Патріоти України. . Сайт ТСН.ua...

Кінці у воду? У СБУ заявили, що співробітників, які слідкували за Bihus.Іnfo, наказом Малюка відправили на Донбас

п’ятниця, 16 лютий 2024, 8:26

Без допиту фігурантів скандалу вийти на замовника незаконного стеження буде набагато важче, якщо взагалі сожливо. Журналісти отримали відповідь СБУ на запит. Зокрема, в Bihus.Іnfo цікавилися, чи продовжують виконувати свої службові обов’язки представни...