У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та результату, який хочеться отримати.
Багато хто звик попередньо обсмажити цибулю перед її використанням. Така проста процедура покращує смакові особливості продукту. Але при цьому потрібно враховувати, що при смаженні цибуля зменшується, а це значить, що котлети можуть вийти не досить пишними. Наприклад, якщо в рецепті вказано взяти 300 г цибулі, то її порцію можна збільшити.
Кулінари зазначають, що не завжди така добавка позитивно впливає на смак страви.
Справа в тому, що разом із фаршем цибуля продовжить готуватися. У цьому випадку з’являється ймовірність, що цибуля згорить, а значить, м’ясне частування віддаватиме гіркотою.
Тому досвідчені кулінари рекомендують смажити цибулю перед додаванням у фарш тільки у двох випадках.
Йдеться про приготування рибних котлет, які готуються швидше, через що цибуля підгорить, а також якщо страва тушкується у воді чи соусі. В інших ситуаціях краще використовувати сиру цибулю або змішувати в рівних пропорціях оброблені та свіжі шматочки овочів.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...