
Більшість людей звикли вважати, щовершкове масло є дуже корисним та поживним продуктом. Однак, це стосується не усіх видів, які можна знайти на полицях в магазині. Тож, перш ніж намастити шматок масла на хліб, потрібно точно впевнитися у його якості, передають Патріоти України.
РедакціяFoodOboz зібрала інформацію та розповість, яке вершкове масло є найшкідливішим і чому воно кришиться.
Яке вершкове масло є шкідливим?
Перш за все, йдеться про вершкове масло, яке люди часто купують за знижкою. Однак, якість та безпека такого продукту дещо сумнівна. До того ж термін придатності такого акційного товару буде не тривалим, якщо не вже минув.
Окрім цього, велику шкоду організму несе спред, в основі якого суміш рослинних і тваринних жирів. Багатьом здається, що такий склад менш калорійний та дієтичний. Проте, це ніщо інше як ілюзія. Адже, все, що менше 80% – це вже не вершкове масло. Також спред містить у собі небезпечні речовини, які здатні подразнювати артерії та впливати на роботу шлунку.
Чому вершкове масло кришиться?
Деякі люди переконані у тому, що якщо вершкове масло кришиться, значить воно натуральне та безпечне. Але це міф. Масло кришиться у тому випадку, якщо його декілька разів заморожували та розморожували, а також коли порушені пропорції у складі.
Для багатьох святковий сезон - це час генерального прибирання. Особливої уваги потребують килими, адже саме вони найшвидше накопичують бруд, пил і запахи, які ми приносимо з вулиці на взутті. Проте не завжди потрібне повноцінне прання - інколи достатнь...
Ялинка є головним елементом різдвяного декору й одразу змінює сприйняття простору в домі. Через свої розміри, освітлення та кількість прикрас вона впливає на комфорт і безпеку. Невдале розміщення ялинки може створювати відчуття тісноти, безладу або пос...