Більшість із вас навіть не здогадуються про те, що у фарш для котлет можна додати крохмаль, передають Патріоти України.
Однак багато досвідчених кулінарів виконують цю дію.
І роблять вони це не просто так, адже сипучий компонент допомагає зробити м’ясну основу одноріднішою.
Таким чином, крохмаль можна застосовувати замість звичних інгредієнтів для «зв’язування» фаршу.
Що дає крохмаль
Відомо, що без використання додаткових компонентів виходить фарш, з якого погано ліпити котлети.
Якщо основа для страви все ж таки вийшла, то вона починає швидко розвалюватися прямо на сковороді.
Щоб запобігти такому результату, деякі господині додають у фарш сире яйце.
Однак цей спосіб має серйозний недолік – отримання сухих котлет.
А ось при використанні крохмалю такого наслідку немає. Страва виходить цілісною і при цьому зберігає свою соковитість та «повітряність».
Як правильно додавати крохмаль
Використовувати бажано картопляний крохмаль. Переборщувати з цим компонентом не варто: вистачить дві столові ложки на 250 грамів фаршу.
Після додавання інгредієнта м’ясна основа котлет повинна постояти в холодильнику близько півгодини.
Потрібно бути готовим до того, що котлети з додатковим компонентом придбають особливий «крохмальний» присмак, який припаде до душі далеко не всім.
Не варто забувати і про високу калорійність інгредієнта.
Таким чином, перед додаванням крохмалю у фарш господиня має подумати, чи дійсно цей компонент потрібний.
Щасливий шлюб — це результат взаємних зусиль, підтримки та розуміння між партнерами. Хоча кожна пара унікальна, є кілька загальних принципів, які можуть допомогти створити міцні, гармонійні стосунки. Ось п'ять секретів щасливого шлюбу, передають Патріо...
Дуже часто найважче відмити саме духовку від жиру та нагару без хімії. Але, якщо ви змішаєте лише соду і оцет, здивуйтеся, як швидко цей безпечний домашній засіб відмиє до блиску духовку, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться 4 найефек...