Домашні заготівлі в сезон роблять майже всі господині. Мабуть, найпопулярніша заготівля з усіх - це ягідне варення, передають Патріоти України.
Досвідчені господині знають, що в банку з варенням перед тим як закрити кришку, потрібно покласти лимон. І ось чому.
Через додавання натурального консерванту – цукру, на смак варення виходить здебільшого занадто солодким. Покуштувавши таке варення один раз, часто більше не хочеться, і баночка залишається недоторканою в холодильнику довгі місяці.
Лимон прибере зайву насолоду з полуничного, малинового, вишневого, чорничного варення.По-друге, лимон – натуральний консервант, який захистить варення від цвілі. А ще лимон кладуть для того, щоби зберегти яскравий колір варення.
Шматочок лимона можна додати в банку, а можна зварити варення з лимонною цедрою. Можна збризнути варення лимонним соком. Головне, не додавати лимон у варення, якщо ви додавали лимонну кислоту.
На жаль, час від часу виникає потреба позбутися деяких продуктів з холодильника. На це є різні причини. Забудькуватість або поганий смак - лише деякі з них, передають Патріоти України. Найчастіше потрібно позбутися супу, соусу або молочних продуктів. Н...
Всі знають, як легко наростити жир на животі та як важко його позбутися, передають Патріоти України. Причин жиру на животі багато — це і відсутність фізичних вправ, переїдання, генетика, менопауза, інші. Існує багато дієт для "знищення жиру на животі",...