Домашні заготівлі в сезон роблять майже всі господині. Мабуть, найпопулярніша заготівля з усіх - це ягідне варення, передають Патріоти України.
Досвідчені господині знають, що в банку з варенням перед тим як закрити кришку, потрібно покласти лимон. І ось чому.
Через додавання натурального консерванту – цукру, на смак варення виходить здебільшого занадто солодким. Покуштувавши таке варення один раз, часто більше не хочеться, і баночка залишається недоторканою в холодильнику довгі місяці.
Лимон прибере зайву насолоду з полуничного, малинового, вишневого, чорничного варення.По-друге, лимон – натуральний консервант, який захистить варення від цвілі. А ще лимон кладуть для того, щоби зберегти яскравий колір варення.
Шматочок лимона можна додати в банку, а можна зварити варення з лимонною цедрою. Можна збризнути варення лимонним соком. Головне, не додавати лимон у варення, якщо ви додавали лимонну кислоту.
Чимало людей купують готову їжу в магазинах, супермаркетах, зокрема в відділах кулінарії. Є певні продукти, які ні за що не треба споживати навіть, якщо ви дуже голодні. Про який небезпечний продукт йдеться, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з пос...
Недостатнє споживання води може проявлятися різними ознаками. Ось кілька сигналів, які можуть вказувати на те, передають Патріоти України. Щоб уникнути цих симптомів, важливо регулярно пити воду, особливо в спекотні дні, при фізичних навантаженнях або ...