Домашні заготівлі в сезон роблять майже всі господині. Мабуть, найпопулярніша заготівля з усіх - це ягідне варення, передають Патріоти України.
Досвідчені господині знають, що в банку з варенням перед тим як закрити кришку, потрібно покласти лимон. І ось чому.
Через додавання натурального консерванту – цукру, на смак варення виходить здебільшого занадто солодким. Покуштувавши таке варення один раз, часто більше не хочеться, і баночка залишається недоторканою в холодильнику довгі місяці.
Лимон прибере зайву насолоду з полуничного, малинового, вишневого, чорничного варення.По-друге, лимон – натуральний консервант, який захистить варення від цвілі. А ще лимон кладуть для того, щоби зберегти яскравий колір варення.
Шматочок лимона можна додати в банку, а можна зварити варення з лимонною цедрою. Можна збризнути варення лимонним соком. Головне, не додавати лимон у варення, якщо ви додавали лимонну кислоту.
Святковий період часто дарує нам радість, але одночасно може виснажувати емоційно та фізично. Після інтенсивних тижнів підготовки та численних зустрічей багато людей помічають підвищений рівень стресу та втому, передають Патріоти України. Організм у та...
Хочете на хвилинку відволіктися та дізнатися про себе щось нове? Пропонуємо цікавий психологічний тест: погляньте на зображення і відповідайте, що ви помітили першим. Ваш вибір багато розповість про ваш характер, риси особистості та навіть ставлення до...