А ви це знали? Навіщо господині в банку з варенням кладуть лимон

Домашні заготівлі в сезон роблять майже всі господині. Мабуть, найпопулярніша заготівля з усіх - це ягідне варення, передають Патріоти України.

Подробиці

Досвідчені господині знають, що в банку з варенням перед тим як закрити кришку, потрібно покласти лимон. І ось чому.

Через додавання натурального консерванту – цукру, на смак варення виходить здебільшого занадто солодким. Покуштувавши таке варення один раз, часто більше не хочеться, і баночка залишається недоторканою в холодильнику довгі місяці.

Лимон прибере зайву насолоду з полуничного, малинового, вишневого, чорничного варення.По-друге, лимон – натуральний консервант, який захистить варення від цвілі. А ще лимон кладуть для того, щоби зберегти яскравий колір варення.

Шматочок лимона можна додати в банку, а можна зварити варення з лимонною цедрою. Можна збризнути варення лимонним соком. Головне, не додавати лимон у варення, якщо ви додавали лимонну кислоту.

Обійдеться дуже дорого! Чому ні в якому разі не можна викидати залишки їжі в унітаз

неділя, 30 червень 2024, 19:00

На жаль, час від часу виникає потреба позбутися деяких продуктів з холодильника. На це є різні причини. Забудькуватість або поганий смак - лише деякі з них, передають Патріоти України. Найчастіше потрібно позбутися супу, соусу або молочних продуктів. Н...

Відмова від однієї звички змінить все! Як позбутися жиру на животі

неділя, 30 червень 2024, 18:25

Всі знають, як легко наростити жир на животі та як важко його позбутися, передають Патріоти України. Причин жиру на животі багато — це і відсутність фізичних вправ, переїдання, генетика, менопауза, інші. Існує багато дієт для "знищення жиру на животі",...