А ви це знали? Ось що буде з тілом, якщо пити гарячу воду з лимоном

Що ви п’єте вранці? Напевно, каву? Або чай? Більшість людей виберуть саме ці напої, але про цю звичку пора забути, передають Патріоти України.

Є безліч причин пити вранці звичайну гарячу воду. З лимоном. Приготувати такий напій простіше простого: у кухоль гарячої води (не більше 60 градусів) кидаємо кілька шматочків лимона або наливаємо трохи лимонного соку – за смаком. Навіщо? Зараз дізнаємося!

1. Детокс

В організмі накопичується безліч токсинів. Лимонний сік допомагає печінці працювати і виводити токсини.

2. Зміцнюємо імунітет

Гаряча вода з лимоном корисна для здоров’я лімфатичної системи і допомагає боротися з вірусами.

3. Допомагає скинути вагу

Вода з лимоном містить волокна пектину, що допомагає зменшити відчуття голоду.

4. Оздоровлює хрящову тканину

Вода з лимоном сприяє утворенню хрящової тканини. Це важливо для руху.

5. Проти запалення

Лимонний сік допомагає при запальних процесах – він регулює рівень pH в організмі. При запаленні рівень різко підвищується, а чашка кисленького напою вранці допоможе його відрегулювати.

6. Ні застуді

Не будемо забувати про те, що вітамін С, яким багатий лимон, допомагає уникнути простудних захворювань. Тому взимку та в міжсезоння гаряча вода з лимоном стане справжнім порятунком!

7. Здоров’я зубів

Вода з лимоном допоможе уникнути запальних процесів в порожнині рота, запобігне розвитку зубних захворювань і додасть свіжість подиху8. Гарний настрій

Запах лимона впливає на настрій і допомагає позбутися негативних емоцій, від хвилювання до депресії. Він також допомагає забути про почуття втоми.

9. Чиста шкіра

Гаряча вода з лимоном допомагає проти зморшок і очищає шкіру. І хімікати не потрібні!


Однак ми вже знаємо, що все добре в міру: не потрібно додавати в напій занадто багато соку, адже в ньому багато кислоти. Уникайте лимонного концентрату – в ньому багато консервантів.

Краще використовувати свіжі лимони. І не забуваємо злегка остудити воду: якщо додати сік в киплячу воду, він втратить всі корисні властивості.

Отже, запасаємося лимонами, і здорове життя гарантоване! Чудовий результат буде помітний вже через 8 тижнів. Будьте здорові

Родина оцінить! Як смачно та небанально приготувати макарони з м’ясом

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:12

Існують сотні способів приготування макаронів, які цінуються не лише в Італії. Адже макарони з м’ясом – простий, але ситний варіант для вечері чи обіду. Якщо звичне блюдо набридло, саме час приготувати його небанально. 1. Для початку макарони обсмажуют...

Діти точно оцінять! Шоколадні млинці, що вийдуть із першого разу

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:12

Тонесенькі шоколадні млинці ніколи не прилипнуть до сковорідки і не будуть рватися під час приготування, якщо додати два важливі інгредієнти. Які саме - читайте далі. Для приготування млинців візьміть 2 яйця, додайте 2 ст.л. какао та 1 ст.л. цукру. До ...