Що ви п’єте вранці? Напевно, каву? Або чай? Більшість людей виберуть саме ці напої, але про цю звичку пора забути, передають Патріоти України.
Є безліч причин пити вранці звичайну гарячу воду. З лимоном. Приготувати такий напій простіше простого: у кухоль гарячої води (не більше 60 градусів) кидаємо кілька шматочків лимона або наливаємо трохи лимонного соку – за смаком. Навіщо? Зараз дізнаємося!
В організмі накопичується безліч токсинів. Лимонний сік допомагає печінці працювати і виводити токсини.
Гаряча вода з лимоном корисна для здоров’я лімфатичної системи і допомагає боротися з вірусами.
Вода з лимоном містить волокна пектину, що допомагає зменшити відчуття голоду.
Вода з лимоном сприяє утворенню хрящової тканини. Це важливо для руху.
Лимонний сік допомагає при запальних процесах – він регулює рівень pH в організмі. При запаленні рівень різко підвищується, а чашка кисленького напою вранці допоможе його відрегулювати.
Не будемо забувати про те, що вітамін С, яким багатий лимон, допомагає уникнути простудних захворювань. Тому взимку та в міжсезоння гаряча вода з лимоном стане справжнім порятунком!
Вода з лимоном допоможе уникнути запальних процесів в порожнині рота, запобігне розвитку зубних захворювань і додасть свіжість подиху8. Гарний настрій
Запах лимона впливає на настрій і допомагає позбутися негативних емоцій, від хвилювання до депресії. Він також допомагає забути про почуття втоми.
Гаряча вода з лимоном допомагає проти зморшок і очищає шкіру. І хімікати не потрібні!
Однак ми вже знаємо, що все добре в міру: не потрібно додавати в напій занадто багато соку, адже в ньому багато кислоти. Уникайте лимонного концентрату – в ньому багато консервантів.
Краще використовувати свіжі лимони. І не забуваємо злегка остудити воду: якщо додати сік в киплячу воду, він втратить всі корисні властивості.
Отже, запасаємося лимонами, і здорове життя гарантоване! Чудовий результат буде помітний вже через 8 тижнів. Будьте здорові
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...