Буде дуже смачно! Як приготувати м’ясо з апетитною золотистою скоринкою на сковорідці та в духовці

Смачно запекти чи засажити м’ясо – це справжнє кулінарне мистецтво і без знання деяких нюансів не обійтись.

Приготування апетитного стейку вимагає певних навичок та вправ, які, втім, успішно замінюються застосуванням працюючих лайфхаків.

Так, щоб отримати приголомшливий біфштекс із дивовижною скоринкою, необхідно дотримуватися кількох основних правил.

Для початку необхідно видалити зайву рідину зі шматка м’яса, промокнувши його паперовими рушниками.

Після цього м’ясо необхідно посолити і поперчити, і лише потім можна відправляти на сковороду, яка до цього моменту має бути добре розжарена.

Якщо ви смажите м’ясо на сковорідці, розташовуйте його на гарячій поверхні таким чином, щоб шматочки не торкалися один одного.

У тому випадку, якщо ви вирішили використовувати для приготування рульки або стегенця духовку, слід подбати про відповідний маринад.

Для свинини можна використовувати суміш, з рівної кількості розтопленої олії та меду. Курку краще змастити рослинним маслом, апельсиновим соком, соєвим соусом і медом.

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...