Буде дуже смачно! Як приготувати м’ясо з апетитною золотистою скоринкою на сковорідці та в духовці

Смачно запекти чи засажити м’ясо – це справжнє кулінарне мистецтво і без знання деяких нюансів не обійтись.

Приготування апетитного стейку вимагає певних навичок та вправ, які, втім, успішно замінюються застосуванням працюючих лайфхаків.

Так, щоб отримати приголомшливий біфштекс із дивовижною скоринкою, необхідно дотримуватися кількох основних правил.

Для початку необхідно видалити зайву рідину зі шматка м’яса, промокнувши його паперовими рушниками.

Після цього м’ясо необхідно посолити і поперчити, і лише потім можна відправляти на сковороду, яка до цього моменту має бути добре розжарена.

Якщо ви смажите м’ясо на сковорідці, розташовуйте його на гарячій поверхні таким чином, щоб шматочки не торкалися один одного.

У тому випадку, якщо ви вирішили використовувати для приготування рульки або стегенця духовку, слід подбати про відповідний маринад.

Для свинини можна використовувати суміш, з рівної кількості розтопленої олії та меду. Курку краще змастити рослинним маслом, апельсиновим соком, соєвим соусом і медом.

Ці кольори зроблять вас молодшими без косметики - дізнайтеся, які саме!

вівторок, 29 липень 2025, 9:20

Виявляється, щоб виглядати молодше, зовсім не обов’язково купувати дорогі креми. Все залежить від правильного вибору кольорів у одязі та макіяжі. Добре підібрана палітра може приховати зморшки, надати шкірі сяйва і свіжості, а невдалі кольори - навпаки...

Задихаєтесь і швидко втомлюєтесь? Це може бути не стрес, а смертельна хвороба, яку не помічають у жінок

вівторок, 29 липень 2025, 9:04

Звичайна втома та задишка можуть виявитися зовсім не стресом або менопаузою, як часто припускають лікарі. Саме через таку помилкову діагностику 62-річна британка Жаклін Льюїс ледь не померла - у неї виявили хворобу клапанів серця вже на пізній стадії,...