Буде дуже смачно! Як приготувати соус до будь-якого м’яса за 5 хвилин

За цим рецептом ви приготуєте неймовірно ароматний соус до будь-якого м’яса за кілька хвилин.

Подробиці

Цей соус відмінно підходить до шашлику та смаженого м’яса. Крім того, його можна використати як маринад.

Складові:

  • солодкий перець – ½ частина плода;
  • петрушка, кінза, базилік – по пучку;
  • перець чилі (пластівцями) – ½ чайної ложки;
  • орегано – 2 чайні ложки;
  • сіль, чорний перець (мелений) – за смаком;
  • часник – два зубчики;
  • помідори (в’ялені) – 10 г;
  • оливкова олія – 50 мл;
  • оцет (винний) – 20 г;
  • бальзамічний соус – столова ложка.

Покрокове приготування

  1. Для з’єднання інгредієнтів використовують блендер. Для початку в чашу кладуть болгарський перець (очищений), потім черга за петрушкою, кінзою, базиліком.
  2. Слідом додають спеції – перець чилі, орегано, чорний перець.
  3. Потім кладуть часник, помідори, додають олію, оцет та бальзамічний соус. Змішують інгредієнти до однорідності та відправляють настоятися у холодильник на 15-20 хвилин.

Вже за списком інгредієнтів видно, що соус дуже ароматний та смачний. Деякі кулінари вважають його найкращою добавкою до шашлику або запеченого м’яса.

Народні прикмети на 21 квітня. Чому українці спрадавна на Проклов день неодмінно прибрали у своїй домівці

понеділок, 21 квітень 2025, 7:05

21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...

Варто знати! Скільки можна зберігати великодні крашанки, щоб не отруїтися

понеділок, 21 квітень 2025, 6:44

Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...