
При приготуванні котлет будь-яка господиня хоче отримати соковиту та смачну страву, передають Патріоти України.
Для цього застосовуються різні хитрощі, включаючи використання манки замість розмоченого м’якуша батона. Проте, є цікавий підхід, про який мало хто знає. Так, досвідчені кулінари радять додавати у фарш воду.
Вода дозволяє наситити фарш киснем. В результаті продукт вийде пишним. З такої основи вийдуть соковиті котлети.
Воду слід лити невеликими порціями. Робити це потрібно під час збивання фаршу. Через деякий час м’ясну основу слід відбити. Зазвичай процес здійснюється доти, доки фарш не перестане бути липким.
Вода – далеко не єдиний інгредієнт, що забезпечує соковитість котлет. Замість води можна використовувати розтоплене вершкове масло. Його потрібно небагато: не більше 100 г на весь фарш.
Крім того, основа для котлет не повинна містити досить популярних, але все ж таки «сторонніх» для страви компонентів: це яйця, цибуля та картопля.
Додавання риби до раціону є одним із найефективніших способів підтримати здоров’я серцево-судинної та нервової систем. Проте, як зазначають дієтологи, не всі види риби однаково корисні. Деякі містять вищі дози необхідних поживних речовин, як-от омега-3...
Приємне передчуття від подорожі може зіпсувати одна проста неприємність - неправильно вибране місце в літаку. Але як не помилитись, резервуючи за собою сидіння, передають Патріоти України. Видання Express звернулось до тревел-експертів з питанням, яке ...