Картопля фрі завжди стає хітовою стравою в меню. Смачна, хрустка — дуже хочеться їсти її частіше. Єдиний недолік полягає у жирності страви, що не найкращим чином відображається на здоров’ї. Є один спосіб, який може скласти конкуренцію приготування у фритюрі. І жиру олійного буде набагато менше.
Для страви вам знадобляться наступні компоненти:
Очищену та вимиту картоплю наріжте брусками та залийте водою. Картоплю промивають 2-3 рази та просушують серветками. Вона має бути максимально суха.
Висушену картоплю в ємності солять та приправляють спеціями. Після перемішування додають рослинну олію. На тарілку картоплю викладають в один шар, щоб вона могла приготуватись. Потужність мікрохвильовки має бути на рівні 800. Готують протягом 5-7 хвилин.
Смачного!
Виявляється, щоб виглядати молодше, зовсім не обов’язково купувати дорогі креми. Все залежить від правильного вибору кольорів у одязі та макіяжі. Добре підібрана палітра може приховати зморшки, надати шкірі сяйва і свіжості, а невдалі кольори - навпаки...
Звичайна втома та задишка можуть виявитися зовсім не стресом або менопаузою, як часто припускають лікарі. Саме через таку помилкову діагностику 62-річна британка Жаклін Льюїс ледь не померла - у неї виявили хворобу клапанів серця вже на пізній стадії,...