Картопля фрі завжди стає хітовою стравою в меню. Смачна, хрустка — дуже хочеться їсти її частіше. Єдиний недолік полягає у жирності страви, що не найкращим чином відображається на здоров’ї. Є один спосіб, який може скласти конкуренцію приготування у фритюрі. І жиру олійного буде набагато менше.
Для страви вам знадобляться наступні компоненти:
Очищену та вимиту картоплю наріжте брусками та залийте водою. Картоплю промивають 2-3 рази та просушують серветками. Вона має бути максимально суха.
Висушену картоплю в ємності солять та приправляють спеціями. Після перемішування додають рослинну олію. На тарілку картоплю викладають в один шар, щоб вона могла приготуватись. Потужність мікрохвильовки має бути на рівні 800. Готують протягом 5-7 хвилин.
Смачного!
Миття волосся щодня може мати різний вплив залежно від типу волосся та шкіри голови, передають Патріоти України. Суха шкіра та волосся Щоденне миття змиває природні олії, які захищають волосся, роблячи його ламким та сухим. Жирна шкіра голови Для люд...
Додавання спецій у каву може не лише змінити її смак, а й підсилити користь для організму, передають Патріоти України. Кориця Надає теплий аромат і допомагає стабілізувати рівень цукру в крові. Кардамон Додає східного акценту, покращує травлення та о...