
Картопля фрі завжди стає хітовою стравою в меню. Смачна, хрустка — дуже хочеться їсти її частіше. Єдиний недолік полягає у жирності страви, що не найкращим чином відображається на здоров’ї. Є один спосіб, який може скласти конкуренцію приготування у фритюрі. І жиру олійного буде набагато менше.
Для страви вам знадобляться наступні компоненти:
Очищену та вимиту картоплю наріжте брусками та залийте водою. Картоплю промивають 2-3 рази та просушують серветками. Вона має бути максимально суха.
Висушену картоплю в ємності солять та приправляють спеціями. Після перемішування додають рослинну олію. На тарілку картоплю викладають в один шар, щоб вона могла приготуватись. Потужність мікрохвильовки має бути на рівні 800. Готують протягом 5-7 хвилин.
Смачного!
Менше жиру не завжди означає більше користі. Фахівці пояснили, чому вершкове масло з вмістом жиру 80% може бути здоровішим вибором, ніж так звані легкі аналоги, передають Патріоти України. У таких «полегшених» продуктах виробники часто зменшують кількі...
Багато жінок, прагнучи виглядати доглянуто, іноді несвідомо роблять помилки в макіяжі, які лише підкреслюють зморшки й додають кілька років. Візажисти пояснили, які звички у фарбуванні обличчя краще забути, якщо хочете виглядати свіжо та природно, пере...