Картопля фрі завжди стає хітовою стравою в меню. Смачна, хрустка — дуже хочеться їсти її частіше. Єдиний недолік полягає у жирності страви, що не найкращим чином відображається на здоров’ї. Є один спосіб, який може скласти конкуренцію приготування у фритюрі. І жиру олійного буде набагато менше.
Для страви вам знадобляться наступні компоненти:
Очищену та вимиту картоплю наріжте брусками та залийте водою. Картоплю промивають 2-3 рази та просушують серветками. Вона має бути максимально суха.
Висушену картоплю в ємності солять та приправляють спеціями. Після перемішування додають рослинну олію. На тарілку картоплю викладають в один шар, щоб вона могла приготуватись. Потужність мікрохвильовки має бути на рівні 800. Готують протягом 5-7 хвилин.
Смачного!
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...
Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...