Надто густе пюре виглядає неапетитним. Надто рідке — викликає неоднозначні враження. Ідеальна консистенція — помірна густота. В цьому випадку страва стає ніжна та м’яка. Таке пюре з картоплі хочеться їсти самому та пригощати інших. Якщо в процесі приготування воно вийшло занадто рідким, всього один інгредієнт допоможе врятувати положення.
Звичайно, густе пюре довести до потрібної консистенції набагато простіше. Достатньо буде долити молока та покласти масла. Для загущення рідкої консистенції можна використати ще трохи товченої картоплі.
Якщо на пюре була використана вся зварена бульба, скористайтесь лайфхаком із картопляним крохмалем. Не поспішайте сипати до каструлі та замішувати. Спочатку крохмаль потрібно розвести у молоці або курячому бульйоні. Завдяки цьому пюре стане потрібної консистенції. Смачного!
Миття волосся щодня може мати різний вплив залежно від типу волосся та шкіри голови, передають Патріоти України. Суха шкіра та волосся Щоденне миття змиває природні олії, які захищають волосся, роблячи його ламким та сухим. Жирна шкіра голови Для люд...
Додавання спецій у каву може не лише змінити її смак, а й підсилити користь для організму, передають Патріоти України. Кориця Надає теплий аромат і допомагає стабілізувати рівень цукру в крові. Кардамон Додає східного акценту, покращує травлення та о...