
Надто густе пюре виглядає неапетитним. Надто рідке — викликає неоднозначні враження. Ідеальна консистенція — помірна густота. В цьому випадку страва стає ніжна та м’яка. Таке пюре з картоплі хочеться їсти самому та пригощати інших. Якщо в процесі приготування воно вийшло занадто рідким, всього один інгредієнт допоможе врятувати положення.
Звичайно, густе пюре довести до потрібної консистенції набагато простіше. Достатньо буде долити молока та покласти масла. Для загущення рідкої консистенції можна використати ще трохи товченої картоплі.
Якщо на пюре була використана вся зварена бульба, скористайтесь лайфхаком із картопляним крохмалем. Не поспішайте сипати до каструлі та замішувати. Спочатку крохмаль потрібно розвести у молоці або курячому бульйоні. Завдяки цьому пюре стане потрібної консистенції. Смачного!
Різдвяна ялинка - серце святкового настрою в будь-якому домі. Але купівля живого дерева - це не завжди проста справа. Щоб ялинка довго радувала і не втрачала хвою, слід звернути увагу на кілька важливих деталей, передають Патріоти України. Популярні ял...
У світі, де все змінюється дуже швидко, багатьох турбує питання: як залишатися щасливим? Ми не можемо контролювати хаос навколо, але можемо впливати на власне благополуччя. Ось п’ять простих способів, які допоможуть відновити внутрішню рівновагу навіть...