Як приготувати хрусткі курячі крильця - ділимося секретами приготування

Курячі крильця можна запікати в духовці з овочами, соусами. Ще їх можна готувати на грилі та подавати зі свіжими овочами, передають Патріоти України.

Кулінар Валерій Пономар поділився в Instagram рецептом смачних, запечених курячих крилець зі спеціями та томатним соусом.

Інгредієнти:

  • Курячі крила – 1 кг
  • Сіль, чорний перець
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Томатний соус – 2 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Рослинна олія – 1 ст. л.
  • Винний уксус 6% – 1 ч. л. (можна використовувати сік лимона)
  • Кунжут – 1 год.

Спосіб приготування:

1. Крильця просушіть від вологи паперовим рушником, посоліть і поперчіть, залиште на 20 хвилин.

2. Посипте борошном і добре перемішайте, щоб частина борошна залишилася на крилах.

3. У духовці випікайте 45-50 хвилин при 200 С, один раз переверніть, коли одна сторона стане рум'яною.

4. Соус: змішайте винний оцет, томатну пасту, мед, часник. Змішайте із соусом і подавайте!

А ви це знали? Чому не можна залишати дверцята пральної машини відчиненими

четвер, 21 листопад 2024, 12:00

Багато хто відкриває їх, щоб барабан висохнув всередині. Але, виявляється, так робити не варто, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Часто після того, як завершується прання, дверцята пральної машини залишають відчиненими. Вважається, що та...

Є секрет! Кулінари розповіли правила соління сала, щоб шкіра була м’якою

четвер, 21 листопад 2024, 11:14

Найапетитніше, коли сало просолюється, а його шкірка стає м’якою. Та вона може бути окремим делікатесом в такому випадку. Якщо ж вона вийшла жорстка та занадто гумова, доведеться її відрізати та викидати, передають Патріоти України. Результат залежить ...