Як приготувати хрусткі курячі крильця - ділимося секретами приготування

Курячі крильця можна запікати в духовці з овочами, соусами. Ще їх можна готувати на грилі та подавати зі свіжими овочами, передають Патріоти України.

Кулінар Валерій Пономар поділився в Instagram рецептом смачних, запечених курячих крилець зі спеціями та томатним соусом.

Інгредієнти:

  • Курячі крила – 1 кг
  • Сіль, чорний перець
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Томатний соус – 2 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Рослинна олія – 1 ст. л.
  • Винний уксус 6% – 1 ч. л. (можна використовувати сік лимона)
  • Кунжут – 1 год.

Спосіб приготування:

1. Крильця просушіть від вологи паперовим рушником, посоліть і поперчіть, залиште на 20 хвилин.

2. Посипте борошном і добре перемішайте, щоб частина борошна залишилася на крилах.

3. У духовці випікайте 45-50 хвилин при 200 С, один раз переверніть, коли одна сторона стане рум'яною.

4. Соус: змішайте винний оцет, томатну пасту, мед, часник. Змішайте із соусом і подавайте!

А ви це знали? Що не можна смажити на антипригарній сковорідці

середа, 4 червень 2025, 10:30

Антипригарні сковорідки стали незамінними помічниками на кухні завдяки своїй здатності запобігати пригоранню їжі та легкому очищенню. Проте не всі продукти підходять для приготування на такому посуді. Неправильне використання може не лише зіпсувати пок...

Справжній порятунок! Які напої найкраще охолоджують у спеку

середа, 4 червень 2025, 9:59

У спеку найкраще охолоджують не просто холодні напої, а ті, які допомагають організму ефективно регулювати температуру й утримувати водно-сольовий баланс. Ось список найкращих, передають Патріоти України. Температура напою має бути помірно холодною (не...