Курячі крильця можна запікати в духовці з овочами, соусами. Ще їх можна готувати на грилі та подавати зі свіжими овочами, передають Патріоти України.
Кулінар Валерій Пономар поділився в Instagram рецептом смачних, запечених курячих крилець зі спеціями та томатним соусом.
Інгредієнти:
- Курячі крила – 1 кг
- Сіль, чорний перець
- Борошно – 2 ст. л.
- Томатний соус – 2 ст. л.
- Мед – 1 ст. л.
- Часник – 1 зуб.
- Рослинна олія – 1 ст. л.
- Винний уксус 6% – 1 ч. л. (можна використовувати сік лимона)
- Кунжут – 1 год.
Спосіб приготування:
1. Крильця просушіть від вологи паперовим рушником, посоліть і поперчіть, залиште на 20 хвилин.
2. Посипте борошном і добре перемішайте, щоб частина борошна залишилася на крилах.
3. У духовці випікайте 45-50 хвилин при 200 С, один раз переверніть, коли одна сторона стане рум'яною.
4. Соус: змішайте винний оцет, томатну пасту, мед, часник. Змішайте із соусом і подавайте!