Як українцям економити бензин у холодну пору року та зберігати пальне - дієві лайфхаки

Українці можуть користуватися деякими лайфхаки задля економії пального. Один із способів - зменшення швидкість руху. Швидкість руху впливає на споживання пального, тому рекомендується зменшувати швидкість руху на дорозі, передають Патріоти України.

OBOZ.UA озвучить декілька порад, як економити бензин у холодну пору року та зберігати пальне.

  • Загрівайте двигун перед виїздом

Холодний двигун споживає більше пального, тому перед поїздкою рекомендується дати йому підігрітися.

  • Використовуйте зимову резину

Зимова гума забезпечує кращу адгезію до дороги, що дозволяє економити бензин.

  • Використовуйте систему обігріву сидінь замість обігріву кабіни

Обігрів сидінь споживає менше енергії, ніж обігрів кабіни.

  • Використовуйте автомобільну систему кондиціювання повітря замість обігріву кабіни

Кондиціонер використовує менше енергії, ніж обігрів кабіни.

  • Зберігайте паливо в теплому місці

Паливо замерзає при низьких температурах, що може призвести до проблем з запуском двигуна. Тому рекомендується зберігати паливо в теплому місці.

  • Використовуйте паливо високої якості

Якість палива може вплинути на роботу двигуна і споживання пального. Рекомендується використовувати паливо високої якості.

  • Не перевантажуйте автомобіль

Перевантаження автомобіля призводить до збільшення споживання пального, тому необхідно дотримуватися допустимої маси перевезення.

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...

Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію

четвер, 9 травень 2024, 10:15

Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак. Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого ...