Які продукти потрібно додати до пересоленого супу, щоб врятувати страву - найкращі варіанти

Під час приготування перших страв не завжди вдається розрахувати правильну кількість солі. Якщо перебрати з цим інгредієнтом, то можна зіпсувати суп, передають Патріоти України.

Однак є продукти харчування, які добре вбирають надлишок солі, суттєво покращуючи ситуацію.

Подробиці

На які варіанти варто звернути увагу:

  1. Відмінним рішенням стануть будь-які макарони або звичайна локшина. Продукти на основі пшениці вбирають сіль, що помітно покращує смакові якості самих макаронних виробів та рятує суп. Цей метод підходить для легких супів, у складі яких немає великої кількості інгредієнтів.
  2. Врятувати ситуацію допоможе звичайна цибуля. Головку середнього розміру варто подрібнити та додати до складу першої страви.
  3. Деякі господині відправляють варитися картоплину, яку видаляють після готовності супу. Вона добре позбавляє суп від надлишку солі.
  4. Також від солі можна врятуватися за допомогою рису. Варто виготовити невеликий мішечок з марлі, в який відправляють рис.
  5. Можна збити білок від курячого яйця і відправити його в суп. Продукт досить швидко рятує страву від надмірної кількості солі. Потім його потрібно видалити із каструлі.Під час приготування перших страв не завжди вдається розрахувати правильну кількість солі.Якщо перебрати з цим інгредієнтом, то можна зіпсувати суп.Однак є продукти харчування, які добре вбирають надлишок солі, суттєво покращуючи ситуацію.

    Подробиці

    На які варіанти варто звернути увагу:
    1. Відмінним рішенням стануть будь-які макарони або звичайна локшина. Продукти на основі пшениці вбирають сіль, що помітно покращує смакові якості самих макаронних виробів та рятує суп. Цей метод підходить для легких супів, у складі яких немає великої кількості інгредієнтів.
    2. Врятувати ситуацію допоможе звичайна цибуля. Головку середнього розміру варто подрібнити та додати до складу першої страви.
    3. Деякі господині відправляють варитися картоплину, яку видаляють після готовності супу. Вона добре позбавляє суп від надлишку солі.
    4. Також від солі можна врятуватися за допомогою рису. Варто виготовити невеликий мішечок з марлі, в який відправляють рис.
    5. Можна збити білок від курячого яйця і відправити його в суп. Продукт досить швидко рятує страву від надмірної кількості солі. Потім його потрібно видалити із каструлі.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...