Які продукти потрібно додати до пересоленого супу, щоб врятувати страву - найкращі варіанти

Під час приготування перших страв не завжди вдається розрахувати правильну кількість солі. Якщо перебрати з цим інгредієнтом, то можна зіпсувати суп, передають Патріоти України.

Однак є продукти харчування, які добре вбирають надлишок солі, суттєво покращуючи ситуацію.

Подробиці

На які варіанти варто звернути увагу:

  1. Відмінним рішенням стануть будь-які макарони або звичайна локшина. Продукти на основі пшениці вбирають сіль, що помітно покращує смакові якості самих макаронних виробів та рятує суп. Цей метод підходить для легких супів, у складі яких немає великої кількості інгредієнтів.
  2. Врятувати ситуацію допоможе звичайна цибуля. Головку середнього розміру варто подрібнити та додати до складу першої страви.
  3. Деякі господині відправляють варитися картоплину, яку видаляють після готовності супу. Вона добре позбавляє суп від надлишку солі.
  4. Також від солі можна врятуватися за допомогою рису. Варто виготовити невеликий мішечок з марлі, в який відправляють рис.
  5. Можна збити білок від курячого яйця і відправити його в суп. Продукт досить швидко рятує страву від надмірної кількості солі. Потім його потрібно видалити із каструлі.Під час приготування перших страв не завжди вдається розрахувати правильну кількість солі.Якщо перебрати з цим інгредієнтом, то можна зіпсувати суп.Однак є продукти харчування, які добре вбирають надлишок солі, суттєво покращуючи ситуацію.

    Подробиці

    На які варіанти варто звернути увагу:
    1. Відмінним рішенням стануть будь-які макарони або звичайна локшина. Продукти на основі пшениці вбирають сіль, що помітно покращує смакові якості самих макаронних виробів та рятує суп. Цей метод підходить для легких супів, у складі яких немає великої кількості інгредієнтів.
    2. Врятувати ситуацію допоможе звичайна цибуля. Головку середнього розміру варто подрібнити та додати до складу першої страви.
    3. Деякі господині відправляють варитися картоплину, яку видаляють після готовності супу. Вона добре позбавляє суп від надлишку солі.
    4. Також від солі можна врятуватися за допомогою рису. Варто виготовити невеликий мішечок з марлі, в який відправляють рис.
    5. Можна збити білок від курячого яйця і відправити його в суп. Продукт досить швидко рятує страву від надмірної кількості солі. Потім його потрібно видалити із каструлі.

Ніколи не поєднуйте картоплю з цими продуктами! Вони можуть серйозно зашкодити вашому шлунку

середа, 24 грудень 2025, 23:10

Картопля - корисна, ситна та низькокалорійна, але неправильне поєднання з іншими продуктами може перетворити її на справжню травну бомбу. Експерти дієтологи попереджають: деякі комбінації викликають важкість у шлунку, сонливість та втому, передають Пат...

Все просто! Як ефективно прочистити злив - цей інгредієнт працює краще за соду та оцет

середа, 24 грудень 2025, 18:48

Зливний отвір може бути найбруднішим місцем у вашому домі, навіть якщо раковина сяє чистотою. Суміш мила, жиру та харчових відходів утворює в трубах наліт, який не лише смердить, а й приваблює шкідників. Про це пише The Mirror, передають Патріоти Украї...