Які продукти потрібно додати до пересоленого супу, щоб врятувати страву - найкращі варіанти

Під час приготування перших страв не завжди вдається розрахувати правильну кількість солі. Якщо перебрати з цим інгредієнтом, то можна зіпсувати суп, передають Патріоти України.

Однак є продукти харчування, які добре вбирають надлишок солі, суттєво покращуючи ситуацію.

Подробиці

На які варіанти варто звернути увагу:

  1. Відмінним рішенням стануть будь-які макарони або звичайна локшина. Продукти на основі пшениці вбирають сіль, що помітно покращує смакові якості самих макаронних виробів та рятує суп. Цей метод підходить для легких супів, у складі яких немає великої кількості інгредієнтів.
  2. Врятувати ситуацію допоможе звичайна цибуля. Головку середнього розміру варто подрібнити та додати до складу першої страви.
  3. Деякі господині відправляють варитися картоплину, яку видаляють після готовності супу. Вона добре позбавляє суп від надлишку солі.
  4. Також від солі можна врятуватися за допомогою рису. Варто виготовити невеликий мішечок з марлі, в який відправляють рис.
  5. Можна збити білок від курячого яйця і відправити його в суп. Продукт досить швидко рятує страву від надмірної кількості солі. Потім його потрібно видалити із каструлі.Під час приготування перших страв не завжди вдається розрахувати правильну кількість солі.Якщо перебрати з цим інгредієнтом, то можна зіпсувати суп.Однак є продукти харчування, які добре вбирають надлишок солі, суттєво покращуючи ситуацію.

    Подробиці

    На які варіанти варто звернути увагу:
    1. Відмінним рішенням стануть будь-які макарони або звичайна локшина. Продукти на основі пшениці вбирають сіль, що помітно покращує смакові якості самих макаронних виробів та рятує суп. Цей метод підходить для легких супів, у складі яких немає великої кількості інгредієнтів.
    2. Врятувати ситуацію допоможе звичайна цибуля. Головку середнього розміру варто подрібнити та додати до складу першої страви.
    3. Деякі господині відправляють варитися картоплину, яку видаляють після готовності супу. Вона добре позбавляє суп від надлишку солі.
    4. Також від солі можна врятуватися за допомогою рису. Варто виготовити невеликий мішечок з марлі, в який відправляють рис.
    5. Можна збити білок від курячого яйця і відправити його в суп. Продукт досить швидко рятує страву від надмірної кількості солі. Потім його потрібно видалити із каструлі.

Хочеш жити довше? Учені з’ясували, яка риса характеру подовжує життя

понеділок, 27 жовтень 2025, 12:10

Ми шукаємо секрет довголіття у складних дієтах, біодобавках і медицині, але відповідь може бути набагато простішою. Науковці з’ясували: одна риса характеру здатна продовжити життя на кілька років. І головне - її можна розвинути, передають Патріоти Укра...

ТОП-7 ознак розумної людини: Як упізнати інтелектуала без тестів на IQ

понеділок, 27 жовтень 2025, 11:09

Як зрозуміти, що перед вами справді розумна людина - без тестів і дипломів? Науковці переконані: високий інтелект проявляється не лише у швидкому мисленні чи добрій пам’яті. Є риси, які одразу видають інтелектуала, передають Патріоти України. Ось сім г...