
Під час приготування перших страв не завжди вдається розрахувати правильну кількість солі. Якщо перебрати з цим інгредієнтом, то можна зіпсувати суп, передають Патріоти України.
Однак є продукти харчування, які добре вбирають надлишок солі, суттєво покращуючи ситуацію.
Подробиці
На які варіанти варто звернути увагу:
- Відмінним рішенням стануть будь-які макарони або звичайна локшина. Продукти на основі пшениці вбирають сіль, що помітно покращує смакові якості самих макаронних виробів та рятує суп. Цей метод підходить для легких супів, у складі яких немає великої кількості інгредієнтів.
- Врятувати ситуацію допоможе звичайна цибуля. Головку середнього розміру варто подрібнити та додати до складу першої страви.
- Деякі господині відправляють варитися картоплину, яку видаляють після готовності супу. Вона добре позбавляє суп від надлишку солі.
- Також від солі можна врятуватися за допомогою рису. Варто виготовити невеликий мішечок з марлі, в який відправляють рис.
- Можна збити білок від курячого яйця і відправити його в суп. Продукт досить швидко рятує страву від надмірної кількості солі. Потім його потрібно видалити із каструлі.Під час приготування перших страв не завжди вдається розрахувати правильну кількість солі.Якщо перебрати з цим інгредієнтом, то можна зіпсувати суп.Однак є продукти харчування, які добре вбирають надлишок солі, суттєво покращуючи ситуацію.
Подробиці
На які варіанти варто звернути увагу:- Відмінним рішенням стануть будь-які макарони або звичайна локшина. Продукти на основі пшениці вбирають сіль, що помітно покращує смакові якості самих макаронних виробів та рятує суп. Цей метод підходить для легких супів, у складі яких немає великої кількості інгредієнтів.
- Врятувати ситуацію допоможе звичайна цибуля. Головку середнього розміру варто подрібнити та додати до складу першої страви.
- Деякі господині відправляють варитися картоплину, яку видаляють після готовності супу. Вона добре позбавляє суп від надлишку солі.
- Також від солі можна врятуватися за допомогою рису. Варто виготовити невеликий мішечок з марлі, в який відправляють рис.
- Можна збити білок від курячого яйця і відправити його в суп. Продукт досить швидко рятує страву від надмірної кількості солі. Потім його потрібно видалити із каструлі.
Підживлення розсади на весні є важливим кроком для забезпечення здорового росту рослин і отримання багатого врожаю. Ось кілька порад, як правильно підживити розсаду, передають Патріоти України. Підживлення розсади на весні – це баланс між забезпеченням...
Нове дослідження, проведене Університетською клінікою Тюбінгена спільно з Німецьким центром досліджень діабету (DZD) та Інститутом імені Гельмгольца в Мюнхені, проливає світло на роль мозку в розвитку ожиріння, передають Патріоти України. Вчені встанов...